Bekijk grote foto's

TopPark Résidence Valkenburg

Geheel vernieuwd park
Verwarmd zwembad
Prachtige ligging tegen de heuvels
Kidsclub
Bezoek Valkenburg en de mergelgrotten
Fiets en mountainbike routes
Entertainmentprogramma
 • Beoordeling8.1
 • Middelgroot parkM
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • TopPark Résidence Valkenburg - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Résidence Valkenburg, Limburg

  Wat een plaatje is dit geworden, temidden van het Zuid-Limburgse heuvellandschap vind je in het gezellige plaatsje Schin op Geul vakantiepark Résidence Valkenburg. Behalve een adembenemend uitzicht op de Geulvallei vind je hier ook nog eens luxe vakantie-accommodaties. De rivier de Geul meandert langs het vakantiedomein.

  Vernieuwde en comfortabele voorzieningen
  Aan alles kun je zien dat het de nieuwe eigenaren ernst is om er wat moois van te maken, naast de accommodaties heeft men daarom ook het restaurant flink onder handen genomen. Je kunt hier dan ook uitstekend terecht voor een lekkere lunch of een gezellig diner. De kinderen vermaken zich in het verwarmde zwembad of in de schoolvakanties tijdens een van de vele georganiseerde activiteiten. Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen, er zijn diverse routes en de medewerkers helpen u graag op weg. Met de auto sta je In een paar minuten in Valkenburg met zijn mergelgrotten of het iets verder weggelegen Maastricht.

  Actief
  Zoals het op een echt familiepark hoort, mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Vakantiepark Résidence Valkenburg beschikt dan ook over een verwarmd zwembad. Maar er is nog veel meer, zo beschik je als gast over sportvelden, en diverse animatie activiteiten. Verder kun je in de omgeving heerlijk fietsen door het uitnodigende Limburgse heuvellandschap. En wat is er nu lekkerder dan na een dag actief te zijn geweest lekker bij te komen in het restaurant met een hapje en een drankje op het terras of lekker knus bij de openhaard? Het kan allebei op Vakantiepark Résidence Valkenburg! Dit is het Bourgondisch leven in Limburg op en top.

  Omgeving
  Hier kunnen we kort over zijn, vakantiepark Résidence Valkenburg is gelegen op een echt prachtige lokatie in het Limburgse heuvellandschap. Met de bekende Mergelgrotten, Valkenburg en natuurlijk het iets verder weg gelegen Maastricht kun je hier als liefhebber van cultuur prima uit de voeten.

  Boek TopPark Résidence Valkenburg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!