Sunparks Park De Haan

6.8
Aan de Belgische kust
Waterpark Aquafun
Op loopafstand van strand/zee
Bezoek Brugge, Gent, Oostende
Kindvriendelijke speeltuin
Vakantiehuizen met tuin
Sunparks Park De Haan - de beste prijzen en boeken bij:
Foto vakantiepark Sunparks Park De Haan

Over vakantiepark Sunparks Park De Haan, Noordzeekust

Vakantie bij Sunparks De Haan: dat is springen in de branding, zandtaartjes bakken op het strand, je laten verwarmen door de stralen van de zon en voelen hoe de zee je energie laat stromen. Want de zee geeft leven. De zee geeft kracht.

En het is ook duikelen, dobberen en borrelen in Aquafun, terwijl gediplomeerde redders over uw veiligheid waken. Het is klimmen, klauteren en roetsjen in de binnenspeeltuin Kidsworld en naar hartelust ravotten op de speelterreinen.

Kinderen zijn koning in Sunparks, en dat merkt u. Al onze vakantieparken zijn autoluw, zodat de allerkleinsten er zorgeloos kunnen spelen. En in onze villa’s en restaurants is kindermeubilair voorzien, zodat uw rakkertjes er zich helemaal thuisvoelen.

Maar De Haan is niet alleen een vakantieparadijs voor kinderen. Ook voor uzelf valt er heel wat te beleven. Doe mee met de vele indoorsporten of laat u verwennen in de Thermae. Of neem een duik in het kustleven van De Haan en maak een wandeling door het gezellig stadje met zijn pastelkleurige villa’s. Ga met de kusttram een dagje shoppen in Oostende. Neem de wagen en bezoek de cultuurschatten van Brugge. Of verras uw kinderen met een bezoekje aan de dolfijnen van het Boudewijnpark, ontdek samen het rijke onderwaterleven van de Noordzee in Sealife en prikkel de wetenschapper in uzelf in Earth Explorer.

Boek Sunparks Park De Haan via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!