Bekijk grote foto's

Sunparks Oostduinkerke aan zee

Subtropisch zwemparadijs met glijbaan, golfslagbad
Vlakbij het Noordzeestrand van Oostduinkerke
Wellness met saunas, baden en massages
Dicht bij pretpark Plopsaland
Dicht bij Nieuwpoort en Koksijde
 • Beoordeling6.6
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Sunparks Oostduinkerke aan zee - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Sunparks Oostduinkerke aan zee, Noordzeekust

  Luister naar het murmelen van de golven en het gekrijs van de meeuwen, terwijl de zonsondergang glinsteringen op het water tovert. Voel hoe de ondeugende wind met je haren speelt en proef de zilte zeelucht op je lippen. Hier klopt het ritme van de natuur in de branding, in de aangespoelde schat aan schelpen op het strand en in het wuivende helmgras in de duinen.

  In Oostduinkerke speelt de natuur de hoofdrol. U wandelt er zalig langs het brede strand, maakt er samen met uw kinderen forten in het zand of bewondert er de vangst van de garnaalvissers te paard. U smult er van een smakelijke pot mosselen of van een schotel dagverse zeevruchten in de restaurants en cafeetjes op de wandelpromenade langs het strand.

  Maar Oostduinkerke is veel meer dan alleen maar strand, zee en duinen. De polders liggen vlakbij. Huur een fiets aan de ingang van uw vakantiepark en trek de velden in. Stippel een route uit naar een van de kleine stadjes van de Westhoek, waar u op een terras geniet van een lekker streekbiertje. Of ga de kust verkennen langs de nieuwe, veilige fietspaden. Buurgemeente Nieuwpoort is zeker een bezoekje waard. U kuiert er door de levendige jachthaven, langs de leuke winkels en over de typische pier, die tot ver in zee reikt.

  En... kabouter Plop woont in de buurt. Breng hem samen met uw kinderen een bezoekje in Plopsaland. Plezier verzekerd!

  Boek Sunparks Oostduinkerke aan zee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!