Sunclass Bungalows Tignale

Vrijstaande bungalows
Midden in de natuur
Nederlands personeel
Prachtig uitzicht
Sunclass Bungalows Tignale - de beste prijzen en boeken bij:
Pharos Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Sunclass Bungalows Tignale

Over vakantiepark Sunclass Bungalows Tignale, Gardameer

Bungalowpark Sunclass Tignale ligt aan de westkant van het Gardameer, hoog op de berg, midden in het groen. Dit populaire vakantiepark in Italië is in alle seizoenen een heerlijke bestemming, midden in de natuur. Het park ligt in een beschermd natuurgebied met een rijke flora en fauna. De vakantiewoningen zijn gesitueerd op natuurlijke terrashellingen tegen de berg aan waardoor in het park hoogteverschillen zijn. De afstand tot het dorpje Tignale is circa 2 km en de afstand tot de kustweg langs het meer is 9 km. Er zijn volop mogelijkheden tot het maken van wandelingen en uitstapjes voor het gehele gezin. De natuur nodigt uit tot wandelingen en toertochtjes door de bergen, maar ook steden als Verona, Venetië en Milaan zijn prima te bezoeken. Aan het Gardameer vindt u vele pittoreske plaatsjes die u zowel met de auto als met de ferryboot kunt bereiken.

Het park beschikt over een buitenzwembad van 25 x 10 m met aangrenzend kinderzwembad van 7 x 7 m. De waterdiepte in deze baden varieert van 50 cm tot 1.90 m. Het naastgelegen kleine peuterbadje heeft een waterdiepte van ca. 10 cm. De baden zijn geopend van begin mei tot eind september. Toezicht in het hoogseizoen. Rondom het zwembad vindt u zonneterrassen en een ligweide met ligstoelen en parasols.
In het voor- en naseizoen wordt het zwembad (indien nodig) met gebruik van warmtepompen op een duurzame manier verwarmd.

Het dichtstbijzijnde strandje aan het Gardameer ligt op ca. 11 km van het bungalowpark, bij de haven van Tignale. Het strandje is geschikt voor jonge kinderen. Bar (hoogseizoen) en parkeerplaats zijn aanwezig.

De vakantiewoningen zijn allen privé-eigendom van verschillende Duitse en Nederlandse eigenaren en zijn naar de persoonlijke smaak van de eigenaar ingericht, waarbij uitgegaan is van een standaard inventaris.

Mogelijkheden voor bergwandelingen en uitstapjes zijn er genoeg rond het Gardameer (ca. 20 minuten met de auto). Ga eens naar een van de vele strandjes aan het meer, of naar het leuke haventje van Limone. Neem de gondellift naar de Monte Baldo, of bezoek eens een typisch Italiaanse markt.Boek Sunclass Bungalows Tignale via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!