Sondervig Feriecenter

Vakantiepark met subtropisch zwembad
Bezoek vanuit hier LEGOLAND®
Mooi breed zandstrand
Sondervig Feriecenter - de beste prijzen en boeken bij:
Pharos Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Sondervig Feriecenter

Over vakantiepark Sondervig Feriecenter, Midden-Jutland

Dit vakantiepark bevindt zich te midden van het prachtige duinlandschap van West-Jutland. Naast de vele andere faciliteiten zullen het subtropisch zwemparadijs en de golven van de Noordzee zorgen voor vele uurtjes waterplezier. Søndervig zelf is een gezellig toeristenstadje met winkeltjes, restaurants, terrasjes een bowlingbaan en disco.

De omgeving van Søndervig biedt verschillende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Zo biedt het vissersplaatsje Hvide Sande u de plaatselijke visrokerij, een ontspannen wandeling en het uitzicht op de sluizen. Bezoek er tevens het Fiskeriets Hus met haar zoutwater aquarium waar u alles te weten komt over de onderwaterwereld van de Noordzee en de Ringkøbing Fjord. De Ringkøbing fjord is prachtig en biedt u mooie vergezichten. Een waar paradijs voor surf- en zeilliefhebbers. Materialen voor diverse watersporten zijn in Søndervig te huur. Er zijn tevens voldoende plekjes te vinden waar u een bootje kunt huren om vervolgens al dobberend uw hengel uit te gooien, om vervolgens 's avonds te genieten van een barbecue van uw eigen gevangen visje.

Voor de kinderen mag een bezoek aan LEGOLAND, dat op een klein uurtje rijden ligt, natuurlijk niet ontbreken, evenals Givskud Leeuwenpark.
Boek Sondervig Feriecenter via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Denemarken!