Bekijk grote foto's

Roompot Bloemendaal aan Zee

Recht tegenover de Strandopgang
Autoluw park
Diverse hondvriendelijke accommodaties
Zandvoort op 2 kilometer, Bloemendaal op 5km
Sfeervolle Brasserie
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Roompot Bloemendaal aan Zee - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Bloemendaal aan Zee, Noord-Holland

  Ben je op zoek naar een mooi vakantiepark aan zee? Roompot Bloemendaal aan Zee is een fijne vakantieplek bij Bloemendaal aan Zee, waar je ook met huisdier kunt uitwaaien aan het strand. Op het vakantiepark zijn enkele luxe accommodaties waarin max. 1 hond welkom is. De ligging op slechts 100 meter van het mooie strand is dan ook uniek. Houd wel rekening met de periode waarin je verblijft want tijdens de zomerperiode zijn honden op het strand beperkt en aangelijnd welkom.

  Even een weekje bijkomen
  Roompot Bloemendaal aan Zee is een uniek, autoluw vakantiepark midden in de duinen en direct tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee. Ben je toe aan een relaxte vakantie dan zit je hier sowieso goed. Er zijn ook diverse voorzieningen op en bij het park. Zo is er een supermarkt, een gezellige brasserie, de mogelijkheid om maaltijden af te halen, fietsverhuur (geen elektrische fietsen) en er zijn diverse speelplekken voor de kinderen.

  De stijlvol ingerichte lodges hebben een fijn terras met openslaande deuren zodat je vanaf je teras volop kunt genieten van de ondergaande zon. Verder kun hier natuurlijk ook diverse watersporten beoefenen of gewoon lekker een wandeling maken.

  Omgeving Bloemendaal aan Zee
  De omgeving van vakantiepark Bloemendaal aan Zee heeft veel te bieden. Heerlijk uitwaaien en en genieten van een hapje of drankje bij de verschillende strandpaviljoens. Het centrum van Bloemendaal ligt op ca. 5 km. en het centrum van Zandvoort ligt op iets minder dan 2 km. Hier kunt u terecht voor gezellige winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en een casino. Amsterdam ligt op 25 km. afstand, leuk om te shoppen maar ook voor culturele bezienswaardigheden en vele restaurants. Verder kun je natuurlijk veel fietsen in het Nationaal Park Zuid-Kennermerland.

  Boek Roompot Bloemendaal aan Zee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!