Resort Poggio all'Agnello

8.2
Vlakbij zee in een groene omgeving
Prachtige nieuwe appartementen
Veel services inclusief
Resort Poggio all'Agnello - de beste prijzen en boeken bij:
Foto vakantiepark Resort Poggio all'Agnello

Over vakantiepark Resort Poggio all'Agnello, Toscane en Elba

Resort Poggio all'Agnello is een splinternieuw vakantiepark dat wordt omringd door de Toscaanse natuur en zee. Poggio all'Agnello was in het verleden een boerderij die paarden, koeien en anderen dieren fokte. De boerderij is nu helemaal omgetoverd tot een luxe vakantiepark met behoud van de originele details van het verleden. Het vakantiepark vindt u in het plaatsje Baratti op ca. 2 km afstand van Piombino én tegenover het eiland Elba. Het levendig en gezellige San Vincenzo ligt op ca. 6 km.
Vanuit Baratti/San Vincenzo kunt u alle kanten op! Een bezoekje waard is zeker de directe omgeving, en zeker het Golf van Baratti op ca. 5 km. Vergeet niet een dagje Elba te plannen. Vanuit Piombino (ca. 2 km) vertrekken regelmatig ferryboten naar dit schitterende eiland. Pittoreske Toscaanse steden als Volterra, Siena, San Gimignano en Pisa zijn makkelijk te bereiken.

Er zijn drie zwembaden aanwezig waarvan één apart kinderbad. De eerste zwembad (1000 m²) bevindt zich tegenover het terras bar. De tweede zwembad met jacuzzi (ca. 300 m²) en kinderzwembad (ca. 30 m²) liggen naast het grote zwembad (beide verwarmd). U kunt gebruik maken van de gratis ligbedden en parasols aan het zwembadterras.
Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de shuttlebus die u naar het privéstrand brengt. Ligbedden en parasols zijn tegen betaling op het strand.

Poggio all'Agnello heeft vaste prijsafspraken met een Wellness & Spa thermencentra een paar kilometer verder op. Voor informatie kunt u gerust bij de receptie zijn. Voor 2012 staat een eigen Wellnesscentrum gepland.

Boek Resort Poggio all'Agnello via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!