Residence San Sivino

8.4
Rustige residence aan Gardameer
Fijne zwembaden met ruime ligweide
Ruim opgezet en groen terrein
Directe toegang tot het strand van het Gardameer
Uitstapje naar Gardaland en Sirmione
Residence San Sivino - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Residence San Sivino

Over vakantiepark Residence San Sivino, Gardameer

Residence San Sivino is rustig gelegen direct aan het strand van het Gardameer. Dichter bij het Gardameer kan bijna niet! San Sivino ligt pal aan de waterkant. Je wordt met open armen ontvangen, want gastvrijheid zit bij de eigenaars in het bloed. De residence is ruim opgezet met vier zwembaden en tennisbaan. De comfortabele appartementen zijn gegroepeerd rondom een prachtig groen terrein (27.000m2) waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Deze intieme, luxe residence ligt recht tegenover het schiereiland Sirmione, tussen de dorpjes Moniga en Manerba.

Rust, ruimte, privacy en klasse zijn kernwoorden met betrekking tot dit vakantieoord. De unieke ligging, direct aan het Gardameer, in combinatie met het grote lig-, speel- en zonneterrein (27.000 m²), exclusief voor 'San Sivino-gasten', maken van deze residence een unieke vakantiebestemming.

Met vier zwembaden is San Sivino natuurlijk een feest voor kinderen. Ook voor de allerkleinsten. Zit je liever aan het meer? Je loopt zo naar het privéstrandje. Kano’s en fietsen zijn ook te huur. Verder kun je midgetgolfen en (tafel)tennissen. En genieten van de Italiaanse keuken in het restaurant.

Fietsen en mountainbikes zijn te huur. Rond het meer liggen mooie routes. Geniet van het uitzicht op de bergen en schitterende natuur. Het echte Italiaanse leven vind je in stadjes in de buurt. Manerba is vlakbij. Iets verder vind je het kasteelstadje Sirimione. Lekker shoppen? Milaan ligt op dagtrip-afstand. Net als Verona. Een Italiaans ijsje bij het beroemde balkon van Romeo en Julia... Romantiek!

Boek Residence San Sivino via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!