Residence Oasi Dei Celti

7.6
Direct aan het Comomeer
Spectaculair uitzicht vanuit uw vakantiehuis
Zwembad en restaurant
Uitstapjes: Bellagio en Lugano
Residence Oasi Dei Celti - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Residence Oasi Dei Celti

Over vakantiepark Residence Oasi Dei Celti, Lombardia

Residence Oasi dei Celti is gelegen op een schitterende panoramische plekje aan de bosrijke oostkant van het Comomeer! De Kelten waren de eerste bewoners van deze prachtige omgeving, vandaar de naam 'De Oase van de Kelten'. Het Oasi Dei Celti bestaat uit 7 verschillende gebouwen, die onderling verbonden zijn door trappen en paden. Elk appartement heeft een patio bij de ingang en een balkon met uitzicht op het meer.

En een kleine oase mag deze residence zich met recht noemen! Direct aan het meer gelegen biedt de residence een adembenemend uitzicht op de indrukwekkende Alpen. Bij het mooie zwembad is het heerlijk toeven maar mocht je toch liever een duik in het heldere Comomeer willen nemen dan hoef je slechts een kleine afdaling te maken naar het rustige kiezelstrandje onder aan de residence. Het parkje is slecht 10 minuten lopen van het centrum van Dorio.

De omgeving biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes. Wat dacht je van een boottocht op het meer of een bezoek aan het chique Bellagio waar veel beroemde filmsterren wonen! Maar ook een bezoek aan Milaan, Lugano en Sankt Mauritz is vanaf hier uitstekend te doen.

Boek Residence Oasi Dei Celti via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!