Résidence la Marquisié

Overdekt zwembad met prachtig uitzicht
Natuurrijke omgeving
Groot, zonnig terras
Relaxen in de sauna
De kleintjes genieten in het kinderbad
Bezoek het prachtige stad Albi
 • Beoordeling8.4
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Résidence la Marquisié - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Résidence la Marquisié, Midi-Pyrénées

  Vakantie midden in de natuur. Residence La Marquisié heeft een fantastische ligging met mooi uitzicht op de omliggende heuvels. Het plaatsje Trébas les Bains ligt in de Tarn-vallei, op 35 km ten oosten van Albi, aan de rand van het departement van Aveyron. Dit is een uitstekend uitgangspunt om de vele wandelingen naar de Gorges du Tarn te ontdekken.

  De hoogstaande, moderne architectuur gaat geheel op in het landschap en geeft La Marquise een bijzondere sfeer, gezellig, maar ook respectvol voor de omgeving. Er zijn zelfs speciale voorschriften ingesteld om het meest magische aspect van de natuur te kunnen waarborgen: haar authenticiteit !

  Zwemmen met uitzicht op het prachtige landschap? Ja ook dat kan op La Marquisié. Voor de kinderen is er een apart kinderbad.

  Liefhebbers van cultuur en traditie kunnen zich verheugen op het ontdekken van allerlei kleine dorpjes in de vallei, zoals Brousse-le-Château, Ambialet, Villeneuve sur Tarn. En op ongeveeer 20 km hiervandaan liggen de vele cultuurschatten van de Albigeois-streek te schitteren. Dit erfgoed hebben wij te danken aan een bewogen geschiedenis en aan de menselijke intelligentie... Levende voorbeelden hiervan zijn de kathedraal van Albi, de middeleeuwse vesting Cordes-sur-Ciel en de molen van Lautrec.

  De lokale specialiteiten zullen de meest ervaren fijnproevers doen smelten. Onder de regionale boerenprodukten tref je de eend in al zijn culinaire gedaanten (foie gras, magret, confits, paté...) daarnaast duif en ander gevogelte, en zuivelprodukten, waarbij vooral de geiten- en schapenkazen vermeld moeten worden.

  Boek Résidence la Marquisié via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!