Résidence de Cannes

Appartementen met zeezicht aan het strand
Nabij centrum Cannes
Privé parkeerplaatsen
 • Beoordeling9.1
 • Bij het strand
 • Résidence de Cannes - kijk voor de beste deals bij:
  FranceComfort Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Résidence de Cannes

  Over vakantiepark Résidence de Cannes, Côte d'Azur

  Een toplocatie! Résidence de Cannes ligt aan de Boulevard van de bekende badplaats Cannes. Vanaf uw balkon heb je volledig zicht op de Middellandse zee. De luxe jachten en cruiseschepen varen dagelijks voorbij. Steek de Boulevard over, dan ben je direct op het strand!

  De omgeving van het appartement heeft alles wat je tijdens de vakantie nodig hebt. Sfeervolle dorpjes met gezellige marktjes en terrasjes liggen verspreid in de omgeving en het achterland staat vol met heerlijk geurende lavendelvelden.
  Vanuit hier kun je leuke dagtrips maken naar Monaco of plaatsen als St. Tropez, St. Maxime en St. Raphaël. Altijd al een keer de allermooiste villa aan de Côte d’Azur willen zien? Villa Ephrussi de Rothschild, bij Saint-Jean-Cap-Ferrat, is vanbinnen en vanbuiten dagelijks te bezichtigen.
  Voor de kust van Cannes liggen twee bewoonde eilanden, Ile Saint Marguerite en St Honorat. Je kunt met een veerboot de eilanden bezoeken. Neem wat te eten mee want de eilanden zijn een prachtige plaats voor een picknick.

  De bekende badplaats Cannes ligt in het hart van de Côte d’Azur, het kustgebied vanaf Monaco tot aan St. Tropez. Er zijn weinig badplaatsen die zo tot de verbeelding spreken en zoveel toeristen en dagjesmensen trekken. Voor een deel is Cannes gestempeld door de rijkdom en elite die in deze omgeving hun buitenverblijven hebben. Prachtige villa’s liggen in de omgeving. Ook de hotels aan de Boulevards zijn luxe en chique met dure auto’s voor de deur. Leuk om een keer te bekijken.
  Cannes heeft 2 havens: Port Pierre Canto en Vieux Port. Hier liggen de schitterende boten afgemeerd.
  In het gebied rondom Rue d’Antibes zijn de leukste en gezelligste winkelstraten van Cannes. Alle dure merken hebben hier een eigen winkel. Sla af en toe een zijstraat in, de restaurants zijn daar voordeliger dan aan de beroemde boulevard.

  Boek Résidence de Cannes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!