Residence Borgoiano in Toscana

8.0
Fantastische omgeving en uitzicht
Zwembad met kinderbad
ca. 8 kilometer 18-holes golfbaan Castelfalfi
Tuin met lavendel, olijfbomen en cipressen
Aan de rand van het dorp
Uitstapjes naar Siena, San Gimignano
Residence Borgoiano in Toscana - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Residence Borgoiano in Toscana

Over vakantiepark Residence Borgoiano in Toscana, Toscane en Elba

Vakantieparkinfo: Zeer luxe vakantiepark in Montaione/Toscane met prachtig zwembad en adembenemend uitzicht. Dit park lig vlak bij een 18-holes golfbaan.
Residence Borgoiano heeft uitzicht op Volterra en ligt in de buurt van San Gimignano, aan de rand van het dorpje Lano.

Hier ben je werkelijk in hartje Toscane, met alle ingrediënten die erbij horen: adembenemende uitzichten over het typisch Toscaans landschap, Volterra en de heuvels van Cecina, velden vol zonnebloemen en karakteristieke, middeleeuwse dorpjes. In navolging van de oude Toscaanse bouwmeesters zijn hier vijf landhuizen gebouwd, waarin 23 woningen gesitueerd zijn. Kosten noch moeite zijn gespaard om van Borgoiano een locatie van topniveau te maken waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een kleurige tuin met wandelpaden, bloemen, grasvelden en olijfbomen is aangelegd en het uitzicht dat je hier geniet is adembenemend over het typisch Toscaans landschap, Volterra en de heuvels van Cecina. Ook is er achter Borgoiano een bos met wandelpaden.

Naast een prachtig panoramisch gelegen zwembad met hydromassage en tennisbaan zijn mountainbikes op uitleenbasis beschikbaar.

Op slechts 5 km vind je het prachtige 18-holes golfterrein van Castelfalfi (par 73). Er bestaat ook de mogelijkheid om clubs met tas, trolley of wagentje te huren.

Boek Residence Borgoiano in Toscana via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!