PURE Resort Ehrwald Oasis Premium Resorts vakantiepark

Vakantie in de Oostenrijkse Alpen
Tiroler Zugspitz Arena (wintersport)
Uitgebreide Wellness & Spa faciliteiten
Verwarmd buitenzwembad
Mooie regio voor winter of zomer vakantie
Golfbaan in de omgeving
Gezinsvriendelijk skigebied
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • PURE Resort Ehrwald - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark PURE Resort Ehrwald, Tirol

  PURE Resort Ehrwald ligt aan de basis van de Zugspitze in het bekende Tirolse dorpje Ehrwald. Deze omgeving heeft bijzonder veel te bieden, in de winter én in de zomermaanden. Deze omgeving is natuurlijk bekend om zijn ski en snowboard pistes, en de fanatieke wintersporter zal zich hier dus ook zeker niet vervelen in de sneeuw. Maar dit gebied heeft zoveel meer te bieden dan alleen pistes!

  In de winter kan je hier namelijk ook perfect Langlaufen (met 131 km aan loipes) of Rodelen. En wat minder bekend; er worden Lama wandelingen georganiseerd, en Paardensleetochten. Ondek zo ook het andere gezicht van dit wintersport gebied.

  In de zomer veranderen de witte bergtoppen in glooiende groenen bergen met prachtige Alpenweides. Het gebied is in de zomer echt perfect voor lange wandelingen (150+ wandelroutes), of uitdagende mountainbike fietstochten. Op korte afstand van het resort vind je ook een 9-holes golfbaan, die in de zomer een mooi uitzicht heeft over de bergketens.

  Op PURE Resort Ehrwald zijn de faciliteiten van alle luxe voorzien. Zo is er een goed restaurant; de Florentin Alpen Brasserie. Een luxe fitness ruimte, en een uitgebreide Wellness en Spa. Ook vind je buiten een verwarmd buitenzwembad met prachtig panorama uitzicht, wat heerlijk is in de zomer én in de winter.

  Boek PURE Resort Ehrwald via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!