Podere Ca di Maestro

Vijf woningen op boerenlandgoed
Ideaal gelegen voor een bezoek aan Cortona
Met zwembad tussen de olijfbomen
Heerlijk rustige ligging
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Podere Ca di Maestro - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Podere Ca di Maestro, Toscane en Elba

  Aan de voet van Cortona ligt Ca’ di Maestro: 5 uitnodigende appartementen die het resultaat zijn van een indrukwekkende renovatie van een oude stenen boerderij. Het is de ideale plek voor iedereen die vakantie wil vieren in een fascinerend gebied, rijk aan oude gebruiken en tradities. Een heerlijke tuin met gras rondom met olijfbomen, bloemen en veel vlinders en elk appartement heeft voldoende privacy en eigen terrasje.

  Elk appartement ademt de originele karakteristieke sfeer van het huis maar hebben een goed comfort; meubels en decoraties zijn prachtig in Toscaanse boerenstijl en met oog voor detail gekozen. De prachtige tuin voor het huis is een heerlijke plek om te ontspannen onder de prachtige, bloeiende olijfbomen en met voldoende schaduw. Hier tref je ook de barbecue, en het zwembad van 6 x 12 meter met ligbedden en buitendouche. Heerlijk voor een verfrissende duik op warme dagen.

  Een korte rit brengt je naar Cortona, prachtige stad met Middeleeuws karakter, waar de herinnering aan de Etruskische tijd nog altijd sterk aanwezig is. De stad bezit een enorme rijkdom aan kunstwerken van onschatbare waarde. Niet ver van Ca’di Maestro vind je het Trasimenomeer, een natuurpark in Umbrië op de grens met Toscane. Trasimeno is het grootste meer in centraal Italië, met eilandjes en prachtige strandjes, omgeven door kleine dorpjes bovenop de heuvels.

  Tips:
  Dagtrip Pecorino & Brunellotour met chauffeur: tijdens deze tour bezoek je een organische kaasboerderij in Pienza met een Pecorino-proeverij met honing en wijn, daarna een Brunello wijnproeverij in Montalcino en een typisch Toscaanse lunch.

  Bezoek Renaissance villa met wijnproeverij: bezoek aan de eeuwenoude Villa La Ripa in de provincie Arezzo. De prachtige villa, de ‘secret garden’ en de kapel met 16e eeuwse schilderingen kun je bewonderen tijdens de tour. De huidige eigenaren van de villa produceren een zeer goede wijn die uiteraard tijdens de tour wordt geproefd.

  Boek Podere Ca di Maestro via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!