Jachthaven
Meren en Plassen
Indoor-speeltuin
Activiteitenhonk
Boothelling
Fietsenverhuur
Golfbaan in omgeving
Jeu de boulesbaan
Park Wijde Aa - kijk voor de beste deals bij:
Zelfverhuur Bekijk
prijs


Over vakantiepark Park Wijde Aa, Zuid-Holland

Dit mooie en landelijke park is direct gelegen aan de Wijde Aa (het Braassemermeer), één van de aantrekkelijkste watersportlocaties van Nederland. Ideaal voor zeilen, surfen en andere watersporten. Vaar met de sloep van het park om te genieten op het water. Op het park zelf kun je je uitleven op de tennisbaan, of met de kinderen naar de speelschuur of het waterspeeltoestel gaan.

Dit park, in het Groene Hart van Zuid-Holland, vormt de ideale uitvalsbasis voor stedenbezoek aan bijvoorbeeld Den Haag en Amsterdam, die ieder in circa 25 autominuten te bereiken zijn. Bovendien liggen de Noordzeestranden binnen handbereik. Rij naar de kust en geniet onder meer op het strand van Scheveningen met de beroemde Pier. De kleinste stad van Nederland – Madurodam – blijft altijd een onvergetelijke belevenis voor zowel jong als oud.

Je huurt een van de mooie vrijstaande vakantiehuizen en je geniet van een relaxte vakantie aan het water.

De ligging aan het Braassemermeer biedt uitstekende mogelijkheden voor watersportrecreatie. Tevens kun je hier heerlijke fietstochten maken door het Groene Hart. Park Wijde Aa is de perfecte uitvalsbasis in het noorden van Zuid-Holland. De ligging in de Randstad met de mooie steden Amsterdam, Leiden en Den Haag om de hoek zorgt ervoor dat je leuke uitstapjes kunt maken, lekker kunt shoppen of een museum kunt bezoeken.


Boek Park Wijde Aa via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!