Oostappen Heelderpeel

Ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers
Gelegen rondom natuurbad met zandstrand
4 golfbanen in directe omgeving
 • Beoordeling7.3
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Oostappen Heelderpeel - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark Oostappen Heelderpeel, Limburg

  Dit complete park in Midden-Limburg is omgeven door water en bos. De nabij gelegen wateren beslaan ruim 3000 hectare grote en kleine plassen die uitkomen in de Maas. Ze vormen een ideale locatie voor watersporters, natuurliefhebbers en hengelsporters.

  Middelpunt van het park vormt de recreatieplas, welke omgeven is door zandstranden en zonneweiden. Op het park zijn talloze voorzieningen voor jong en oud aanwezig.

  Recreatiepark Heelderpeel biedt een ideale combinatie van sport, recreatie en ontspanning. Rondom het recreatiemeer liggen vele voorzieningen, zoals een sport- en speelveld, een tennisbaan, een tafeltennisspel, een midgetgolfbaan en diverse speeltoestellen voor de kleintjes. Kinderen kunnen tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie deelnemen aan gevarieerde activiteiten, die door het recreatieteam georganiseerd worden. Vooral kinderen van 4 tot 12 jaar zullen zich prima kunnen vermaken.

  Verder zijn er een verwarmd openlucht zwembad, een supermarkt (beiden beperkt geopend) en een wasserette. In het ruim opgezette horecacentrum, (buiten het hoogseizoen beperkt geopend), vind je een eetcafé/café/bar, een snackbar en een ijscorner. De nabij gelegen Maasplassen bieden uitgebreide mogelijkheden voor kanoërs, surfers, zeilers, duikers en waterskiërs. In dit zeer omvangrijke watersportgebied kun je onder meer diverse typen boten huren. Ook kan hier natuurlijk uitstekend gezwommen worden.

  Het park biedt de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat je bijvoorbeeld naar de plaatsen Thorn, Roermond en het Belgische Maaseik kunt fietsen. De rijke flora en fauna in het Heelderpeel-gebied, maken het erg aantrekkelijk om mooie wandel- en fietstochten te maken. Niet alleen het Leudal en de Beegderheide, maar ook De Meinweg en De Groote Peel zijn zeker een bezoek waard. Fietsers, wandelaars en ruiters vinden er een afwisselend landschap met schitterende natuurgebieden zoals het Leudal en De Groote Peel.

  Even bijkomen met een ‘tas’ koffie en een stukje Limburgse vlaai hoort daar natuurlijk bij! Golfers kunnen kiezen uit maar liefst vier golfbanen in de directe omgeving. Voor wie zin heeft in iets héél anders wachten historierijke steden als Roermond en Weert uitnodigend met hun inspirerende winkels en talloze terrasjes. Struin de weekmarkten af of ga een dagje naar een speel- of pretpark in de buurt. Zoveel keuze, zoveel vakantie!

  Boek Oostappen Heelderpeel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!