Oostappen Blauwe Meer

Strandbad met strand
Geliefd bij fietsers en wandelaars
Bij natuurgebied
Zwembad op Hengelhoef (35km)
 • Beoordeling7.5
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Oostappen Blauwe Meer - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark Oostappen Blauwe Meer, Belgisch Limburg

  Vakantie vieren in België? Vakantiepark Blauwe Meer is een gezellig en compleet recreatiepark met zwemmeer en strand, speelterreinen, horeca en allerlei activiteiten voor jong en oud. Lommel is niet alleen 'dé natuurstad van Vlaanderen', maar mag zeker ook beschouwd worden als een wandel- en fietsparadijs. Met zijn duizenden hectaren bos en duin is Lommel uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers die rust, stilte en gezonde lucht zoeken.

  Bij minder weer hebben gasten van Blauwe meer gratis toegang tot het Subtropisch Zwemparadijs op camping Hengelhoef (35 km) Hengelhoef beschikt over verwarmde openluchtzwembaden; max. 23°C (25x18 m; geopend tijdens Hemelvaart en Pinksteren, juli en augustus) met een 110 m lange waterglijbaan.

  Er zijn verschillende sportactiviteiten aanwezig op Blauwe Meer zoals tennisbanen, voetbal- en volleybalveld, minigolf, jeu de boules en waterfietsen. Er is een supermarkt en er is de mogelijkheid tot het huren van fietsen en skelters.

  Er is een gezellig café, teutenkiosk en er is een discotheek met geregeld kinderdisco.

  Voor de kinderen is er een kinderboederij en verschillende leuke speeltuintjes. Het zwembad beschikt over een apart kinderbad. Je logeert in een luxe chalet of stacaravan op Oostappen vakantiepark Blauwe Meer.

  Boek Oostappen Blauwe Meer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!