Oan 'e Poel

Midden in het Friese watersportgebied
Ontdek Kameleondorp Terherne
Elke woning met aanlegsteiger
Boothelling
Jachthaven
Kanoën/Kajakken
Kids en Familie
 • Beoordeling8.7
 • Oan 'e Poel - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Oan 'e Poel, Friesland

  Het gloednieuwe waterpark Oan‘e Poel ligt midden in het Friese watersportgebied. De woningen liggen direct aan de oever van de Terhernster Poelen, aan de rand van het karakteristieke dorpje Terherne.

  Het centrum van Sneek ligt maar 6 km varen of rijden. Met de vele terrasjes aan het water en de gezellige sfeer van passerende boten en zeilbootjes kunt u heerlijk genieten van alle watersporten. Maar behalve de wateractiviteiten kunt u op het land in de vele natuurgebieden genieten van de uitgebreide fiets- en wandelroutes. Ook zijn de nabij gelegen Friese steden Joure, Heereveen of Leeuwarenden zijn een bezoekje waard. Elke woning ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Op het park is mogelijk om fietsen of een boot te huren, dus u kunt zo vanuit uw woning de Terhernster Poelen op varen.

  Als u op zoek bent naar water, natuur en historische stadjes, dan zult u op Waterpark Oan’e Poel zeker een leuke tijd beleven!

  Extra: Waterpark Oan’e Poel is een park in ontwikkeling. Het beheer van het park zal alles in het werk stellen om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

  Boek Oan 'e Poel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!