Kindvriendelijk vakantiepark in Belgisch Limburg
Indoor speelparadijs
Overdekt zwemparadijs
Indoor Minigolf Adventure
Naast een uniek natuurreservaat
Molenheide - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Molenheide, Belgisch Limburg

Vakantiepark Molenheide is gelegen middenin de prachtige natuur van Belgisch-Limburg, ca. 4 km van het dorpje Helchteren en ca. 15 km van Hasselt en op ca. 8 km van een recreatieplas. Naast het bungalowpark ligt een100 hectare groot Wild- en Wandelpark, waar herten en reeën nog vrij rond lopen. Het bungalowpark is omgeven door heidevelden, sprookjesachtige vennen en pittoreske dorpen en vormt de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietstochten. Er zijn wel 1000 km lange fietsroutes in de omgeving.

Kies voor een schitterende vakantie op Park Molenheide. Een verblijf op dit park is een hele belevenis voor zowel jong als oud. Met een breed scala aan faciliteiten is er voor ieder wat wils. De kinderen ravotten naar hartelust in de grote speelhal van maar liefst 500 vierkante meter. Neem ook een verfrissende duik in het waanzinnige zwemparadijs. Vergeet ook niet om een balletje te slaan op de nieuwe gethematiseerde minigolfbaan! Nog meer avontuur beleven? In de omgeving zijn vele adventure sporten te doen, zoals Paintball of een lichtjestocht in het Wild- en Wandelpark.

Houthalen-Helchteren ligt ten noorden van Hasselt in het mooie Belgisch Limburg. Het park is dichtbij Nederland gelegen, zodat je geen vere reis hoeft te ondernemen om dit zeer mooie park, één van de best uitgeruste parken van België, te bereiken. Vanuit uw vakantiestek heb je uitstekende excursiemogelijkheden. Wat dacht je van een bezoekje aan Maastricht, Valkenburg, Antwerpen, Brussel en de zondagsmarkt in Luik of een stevige wandel- of kanotocht in de Ardennen?

Boek Molenheide via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!