Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Molecaten vakantiepark

 • Beoordeling8.9
 • Groot parkL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Molecaten Park Landgoed Ginkelduin - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park Landgoed Ginkelduin, Utrecht

  Een ruim opgezet en autovrij bungalowpark met vrijstaande en geschakelde bungalows. Molecaten Park Landgoed Ginkelduin wordt omgeven door bos, heide en zandverstuivingen in één van de weinige natuurgebieden waar je de stilte nog kunt horen: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
  Vakantiepark Landgoed Ginkelduin bij Leersum in de provincie Utrecht.

  Je verblijft vlakbij het 'stilste plekje van Nederland'! Het schitterende natuurgebied van bijna 95 hectare bestaat uit bos, heide en zandverstuivingen.
  Vanaf de camping wandel of fiets je zo de prachtige natuur in waar de vogels het hoogste woord voeren. Huur eens een Kano: vanuit Leusden start De Heiligenbergerbeekroute van 6,5 km, de Valleikanaalroute van 9 km en Rond Leusden (15 km).

  Bovendien, op dit bospark is aan faciliteiten, voor jong en oud, geen gebrek! Wat dacht je van het overdekt zwembad, het buitenzwembad met glijbaan en kleuterpad, de binnenspeeltuin, de sportvelden en tennisbanen. Te veel om op te noemen.

  Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt sfeervolle vrijstaande en geschakelde bungalows voor 4 tot 8 personen en appartementen van 2 tot 4 personen. Het bungalowpark ligt verscholen in het bos en je geniet van veel privacy. Tijdens het verblijf in de bungalows zul je genieten van de unieke natuurlijke omgeving, pittoreske dorpjes als Wijk bij Duurstede, Amerongen en Rhenen, nabijgelegen attractieparken en de faciliteiten op de camping als zwembaden, tennisbaan, restaurant en kinderanimatie.

  De vele voorzieningen en een klein hotel bij de ingang van het park zorgen ervoor dat het Landgoed Ginkelduin voor elk wat wils te bieden heeft

  Boek Molecaten Park Landgoed Ginkelduin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!