Vooral geschikt voor kinderen tot 12 jaar
Wandelen en mountainbiken
Restaurant met ook ontbijtservice
Manege voor ritjes te paard en met een pony
Bossen, middeleeuwse dorpen en stadjes
Kinderanimatie (6 tot 12 jaar)
Begeleide wandelingen en uitstapjes met gids
Dagtocht naar de Gorges du Tarn
Lou Serre de la Can - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Lou Serre de la Can, Languedoc-Roussillon

Vakantiepark Lou Serre de la Can heeft een mediterrane uitstraling! De streek is doorspekt met kabbelende riviertjes en lieflijke dorpen. Een breed scala aan avontuurlijke, actieve en culturele uitstapjes in het zuiden van het departement Lozère!

Volstrekte rust in het hart van de Cévennes. Het terrein biedt mooie vergezichten over de omringende groene valleien. Voor uw kroost van 6 tot 12 jaar is er in het hoogseizoen 2 keer per week een halve dag animatie: handenarbeid, sportactiviteiten, de natuur ontdekken… 1 optreden of thema-avond per week staat op het programma.

Dit park is vooral geschikt voor kinderen tot 12 jaar en gezinnen die willen genieten van een ontspannen vakantie per plaatse of eropuit trekken in de boeiende regio! De kinderen zullen ook genieten van het zwembad.

Waterplezier genoeg in de omgeving! Lekker languit op een ligstoel genieten van de zon terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben met dammen bouwen in een riviertje of misschien zelfs een hengeltje uitgooien! Tafeltennis en jeu de boules.

In Anduze is de Bambouseraie met veel exotische bamboesoorten de moeite waard, net als het aardewerk in dit sfeervolle stadje. Stap hier aan boord van de stoomtrein van de Cévennes en tuf naar het authentieke Saint Jean du Gard. De Gorges de la Jonte vertonen mooie rotspartijen en canyons. Neem een duik onder de grond in de grot Aven Armand of van Trabuc.

Het National Natuurpark van de Cévennes leent zich prima om met de mountainbike of te voet te ontdekken. De omgeving is doorspekt met talrijke circuits voor natuurliefhebbers. Wie van vissen houdt kan zijn hengel uitgooien in de rivier Gardon op 6 km. De vele riviertjes in het gebied zijn ook uitnodigend voor zwempartijen. De sportclub van Florac (35 km) organiseert mooie kanotochten, avontuurlijke canyoning en speleologie-uitjes.

Breng eens een bezoek aan de zijderupsenkwekerij of de manege voor een leuke rit door het prachtige landschap. Tijdens een wandeling in de bossen kom je vast wel een verdwaalde kersenboom tegen of natuurlijk in het najaar kan je heerlijk kastanjes poffen… genoeg bomen in de omgeving!

Uitnodigend zijn tal van (eco)musea. Bezoek het kasteel van Calberte of de voormalige mijn in Alès.

Boek Lou Serre de la Can via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!