bungalows en appartementen Les Villas de la Baie

8.5
Kleinschalig vakantiepark
Groene omgeving
Kinderanimatie
Binnenbad
Hotelservice mogelijk
Les Villas de la Baie - kijk voor de beste deals bij:
TUI Bekijk
prijs


Over vakantiepark Les Villas de la Baie, Picardie

Vakantiepark Les Villas de la Baie is in 2011 gebouwd en ligt aan de monding en de baai van Somme. Vakantiepark les Villas de la Baie is een heerlijk vakantiepark in Noord-Frankrijk voor gasten die een bungalow op een kleinschalig maar goed gelegen vakantiepark zoeken, en op niet al te lange afstand van Nederland. Er is een verwarmd overdekt zwembad (ca. 50 m², het hele seizoen geopend). Wifi-internet bij de receptie (€).

Er is fietsverhuur en in juli en augustus een gratis miniclub voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

Het strand met fijn zand is op ca. 200 m van het park te vinden, ideaal om te zeilen, windsurfen, kitesurfen en waterskiën. Les Villas de la Baie ligt op ca. 2,5 km van Le Crotoy, een klein visserdorpje met diverse winkels, bars en restaurants. Abbeville ligt op ca. 25 km en Dieppe op ca. 70 km afstand van het park. Er zijn 56 geschakelde bungalows.

Vakantiepark les Villas de la Baie ligt onder Le Touquet-Plage, tussen Boulogne-sur-Mer en Dieppe. Op ca. 2,5 km in Le Crotoy vindt u een supermarkt en diverse winkels. Op maar vier uur rijden vanaf Utrecht bent u er tóch helemaal uit.

Boek Les Villas de la Baie via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!