Les Rives de l'Ardeche

8.5
Luxe vakantiewoningen sommige met prive-zwembad
Sportmogelijkheden
Wandelen, sportief fietsen
Kanovaren, kajakken
Les Rives de l'Ardeche - de beste prijzen en boeken bij:
Pharos Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Les Rives de l'Ardeche

Over vakantiepark Les Rives de l'Ardeche, Ardèche

Een ruim opgezet park, prachtig gelegen aan de rivier de Ardèche, met het centrum van het historische Vallon Pont d’Arc op slechts 5 minuten rijden. Veel van de de bungalows hebben een privézwembad. (meer dan de helft). De vakantiewoningen zijn comfortabel met een echte Franse sfeer ingericht. Voor de sportieve toerist is er een tennisbaan en een sportterein waar diverse sporte beoefend kunnen worden. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken in de speeltuin of het kinderbad.

De 122 riante villa’s zijn onder Nederlands beheer en liggen zeer gunstig ten opzichte van de vele dorpjes en bezienswaardigheden in de omgeving. In het levendige stadje met haar talloze leuke winkeltjes en restaurants, pittoreske cafeetjes met gezellige terrasjes is wekelijks een gezellige markt met veel regionale producten.

Het centrum van Vallon-Pont-d’Arc ligt op ca. 2 km en het beroemde Pont d’Arc ligt op ca. 5 km. In de omgeving zijn grotten met ondergrondse watervallen en natuurreservaten te bezoeken, maar ook met een kano/kajak de rivier afdalen of een tocht maken met het historische treintje vanaf St. Germain behoort tot de mogelijkheden.

Boek Les Rives de l'Ardeche via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!