Midden in de Provence
Sfeervol vakantiepark
Mont Ventoux op ca. 35 km
Twee zwembaden en kinderbad
Kinderclub 4 t/m 11 jaar
Algemeen sportveld
 • Beoordeling7.8
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Les Demeures du Ventoux - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Les Demeures du Ventoux, Provence-Alpes-Côte d'Azur

  Vakantiepark Les Demeures du Ventoux is een nieuw vakantiecomplex gelegen in het hartje van de Provence, in de mooiste streek van Frankrijk.
  Het park is speels en sfeervol aangelegd. Op het parkt vind je twee zwembaden met apart peuterbad, een leuk restaurant en in het hoogseizoen een animatieteam voor de jongste gasten. De sportieve gasten kunnen zich uitleven in de fitnessruimte. Voor de dagelijkse boodschappen is er een minimarkt.

  Dit is een fantastische vakantie voor families met jonge kinderen maar ook voor wandelaars en fietsers. In de vakantieperiodes hoeven de kids zich niet te vervelen, want de animatie organiseert verschillende activiteiten. Wielerfanaten die de reus van de Provence, de Mont Ventoux, willen beklimmen zijn hier aan het juiste adres! De voet van de beroemde berg ligt op slechts 20 kilometer afstand. Ook voor de fietsers die net iets minder avontuurlijk zijn, zijn er allerlei andere fietsroutes in de omgeving te vinden.

  Het bijzonder van dit park is het feit dat het zo enorm centraal in de Provence ligt. Centraal dus ook van de zo talrijke bijzondere bezienswaardigheden.
  Orange, de bakermat van ons koningshuis, vind je op ca. 25km. Avignon, één van Frankrijks mooiste steden, is slechts 30 km. verwijderd. Het oergezellige Carpentras, een typisch Provençaals dorpje, op maar 6 km. Wil je liever sportief bezig zijn? Beklim de Mont Ventoux, die je op 20 km afstand ziet liggen. Een bijzondere bezienswaardigheid is ook Fontaine-de-Vaucluse.

  Boek Les Demeures du Ventoux via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!