Le Relais du Plessis, Centre-Val de Loire

Le Relais du Plessis

Compact Vakantiepark in de Loire streek
Wellness centrum/buitenzwembad
Autovrij vakantiepark
Zwemmen in het verwarmde zwembad
Bezoek het stadje Richelieu
Volg de Route de Vignoble
 • Beoordeling8.1
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Le Relais du Plessis - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Le Relais du Plessis, Centre-Val de Loire

  Geniet van de fantastisceh Loire streek en boek je vakantie op Le Relais du Plessis. Het vakantiepark Le Relais de Plessis ligt in de Touraine bij het 400 hectare grote park van Richelieu, gesticht door de hertog Armand Jean van Plessis, Hertog van Richelieu. Hier vind je één van de grootste kastelen van Frankrijk en binnen de stadsmuren een gezellig stadje. Vanaf het vakantiepark is er direct toegang tot het Richelieupark en zowel te voet als op de fiets kun je het park ontdekken, maar ook in een koets of vanaf de rug van een paard! Daarnaast heeft de regio een rijke cultuur en historie met plaatsen als Chinon, Azay-le-Rideau, Tours, Chenonceau en Amboise. En vergeet ook de innerlijke mens niet met de regionale specialiteiten en wijnen!

  Het autovrije vakantiepark zelf beslaat 4 hectare en bestaat uit veschillende wijkjes (Schilders-, Wetenschap-, Kunst en Literatuurwijk) met in totaal 18 houten cottages, waarin de appartementen zijn ondergebracht. De cottages zijn in harmonie met de natuur en hun omgeving gebouwd. Op het vakantiepark kun je heerlijk ontspannen in de wellness van 310 m2 met jacuzzi, sauna, hammam, solarium, massages en beautybehandelingen. Ook is het heerlijk toeven aan de rand van het buitenzwembad of op het terras van de bar.

  Ontdek streek rondom de Loire, bezoek de mooie plaatsen Tours, Saumur of Angers. Maak mooie wandeltochten of pak de fiets en fiets van kasteel naar kasteel. Voor de kinderen is een uitstapje naar Futuroscope een aanrader.

  Al met al een heerlijk omgeving om uw vakantie door te brengen!

  Boek Le Relais du Plessis via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!