Largo Noordzee Resort Vlissingen Largo vakantiepark

Op het snijpunt van natuur & cultuur
Luxe, comfortabele urban villas & duinlodges
Uniek, kleinschalig resort
 • Beoordeling8.8
 • Bij het strand
 • Largo Noordzee Resort Vlissingen - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Largo Noordzee Resort Vlissingen, Zeeland

  Strand, zee en stad altijd binnen handbereik

  Vlak achter de boulevard van Vlissingen, verstopt tussen de bomen, vind je de splinternieuwe villa’s van het luxe Largo Noordzee Resort Vlissingen.

  De frisse, lichte huisjes staan op het zuiden en hebben ieder een eigen terras, waar je in alle rust kunt genieten van de zon. Het brede zandstrand van Vlissingen is slechts 250 meter hiervandaan en heeft bovendien een Blauwe Vlag – het keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Hier sla je op zonnige dagen je handdoek uit, neem je een verfrissende duik in zee en geniet je van een heerlijke lunch bij een van de vele strandpaviljoenen.

  Ook in Vlissingen is het goed toeven. Struin door de gezellige winkeltjes, neem een kijkje in het Zeeuws maritiem muZEEum, flaneer over de boulevard, zie de immense zeeschepen naar de haven laveren en dineer uitgebreid in een van de vele restaurants. Je hoeft je hier geen moment te vervelen. Terug in de villa sluit je de dag ontspannen af met een goed glas wijn voor een knisperend haardvuur. Zo vier je pas écht vakantie!

  Boek Largo Noordzee Resort Vlissingen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!