Bekijk grote foto's
Vakantiepark met lodges en safaritenten
South Downs National Park
Zuid-Engeland en de kust ontdekken
Indoorspeeltuin, buiten speeltuin
Twee restaurants op het park
Sportschool, wandelen en fietsen
Marwell Zoo bezoeken
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Marwell Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Marwell Resort, Zuid Engeland

  Vakantie en het South Downs National Park ontdekken op de fiets? Op het vakantiepark in Zuid-Engeland, Marwell Resort, kun je een fiets huren en de 160 km lange route door dit mooie heuvellandschap ontdekken. Op dit vakantieadres, op slechts 8 km van Winchester, kun je logeren in een fijn chalet of een leuke lodge met hottub. En wil je een Engelse glampingbeleving, dan huur je een fijne safaritent voor 6 personen. Dat is nog eens stijlvol en kindvriendelijk kamperen op het platteland van Zuid-Engeland.

  Een geweldige vakantieplek voor alle leeftijden
  Buiten kunnen de kinderen ravotten met andere kinderen. Ook vind je buiten een leuke en actieve speeltuin. Ontdek hier de Treetop adventure high ropes en laat je over de klimtouwen begeleiden door enthousiaste begeleiders. Even geen mooie weer dan kun je naar het indoor speelparadijs gaan. Hier vind je The Adventure Barn, dat wordt spelen op wel drie verdiepingen en voor de jongste kinderen is er zelfs een speciale kleuterafdeling. Verder ligt Marwell Resort natuurlijk in een bijzonder mooie Engelse regio met een veelzijdig landschap. De prachtige stranden, het heuvellandschap, de machtige bossen en de uitgestrekte heidevelden nodigen uit tot ontdekken. Behalve dat je logeert in het South Down National Park ligt het New Forest National Park ook niet ver van jouw vakantielocatie. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen kiezen uit vele routes en hoeven zich geen dag te vervelen... De dag sportief beginnen kan ook op het park in de sportschool.

  Zin in een lekker hapje na een dag buiten?
  Na een dag fietsen, wandelen of spelen in het klimbos is het heerlijk thuiskomen. De twee restaurants op jouw vakantieplek zijn fijne eetgelegenheden. De keuze is groot, pizza of misschien de Latijns-Amerikaanse grillspecialiteiten, zeg het maar. En dat alles in gezellige en smaakvol ingerichte ruimtes.

  Diverse landschappen, cultuur en geschiedenis van Hampshire
  Ontdek deze regio per fiets, te voet of met de auto en leer de geschiedenis van plaatsen als Winchester en Southampton. Winchester is nu een bruisende stad met een mooi park en leuke smalle steegjes om doorheen te slenteren. Verder is er natuurlijk de imponerende en grote Winchester Cathedral uit de 11e eeuw. Al wandelend kom je veel historische gebouwen tegen, een stadswandeling is daarom ook een goede tip. Laat je ook verwennen in een van de gezellige restaurants in deze gezellige winkelstad. Southampton is een havenstad in het zuiden van Engeland en heeft ook een Middeleeuws centrum met Middeleeuwse stadmuren om overheen te wandelen. Een weetje over deze stad: de Titanic is in 1912 vanuit Southampton vertrokken. Verder is Southampton een hippe en gezellige winkelstad. Kortom of je nu hier voor de natuur bent of meer voor de geschiedenis en cultuur, dit is absoluut een geweldige vakantieplek.

  Boek Landal Marwell Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Groot-Brittannië!