Landal Domein de Schatberg Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad en openluchtzwembad
Indoorspeelparadijs
Bij natuurreservaat De Groote Peel
Huisdiervrij park
 • Beoordeling7.2
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Domein de Schatberg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Domein de Schatberg, Limburg

  Landal Domein De Schatberg ligt in het Limburgse Sevenum, op steenworp afstand van natuurgebied De Groote Peel. Het bungalowpark biedt jong en oud volop vermaak met zwembaden, een recreatieplas, minihaven met bootjes en bowlingbanen.

  Vanaf het terras van uw waterwoning ziet het landschap er bijna on-Limburgs uit. Geen heuvels en bossen, maar water en open veld. Op de fiets ontdekt u al snel dit andere, waterrijke Limburg. En als u richting het oosten rijdt, verwelkomt het landschap van Duitsland u. Ook op het park valt ontzettend veel te ontdekken. U kunt er zwemmen terwijl u de zon ziet ondergaan, om vervolgens te eten op het terras van uw bungalow. Leef u uit op de squashbaan of een van de bowlingbanen. Voor de rustzoekers zijn er diverse vismogelijkheden.

  Op Landal Domein De Schatberg valt zowel voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes met de actieve en creatieve activiteiten. Indien beschikbaar, vindt u hieronder het recreatieprogramma.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Domein de Schatberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een bowlingbanen, automatenhal, darts, disco, een verwarmd buitenbad met kinderwaterspektakel en 60m glijbaan, recreatieplas met 90m glijbaan en zandstrand, minihaven, diverse sportvelden, tafeltennistafels, treintje ‘De Schatberg Expres’, trampolines, speeltuin, zwembad met glijbaan met apart peuterbad, bubbelbad en stroomversnelling.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Domein de Schatberg wordt er tijdens de vakanties een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Omgeving van het park
  In het land van Peel en Maas ligt Landal Domein De Schatberg gelegen in het dorpje Sevenum. Overdag trekt u uw wandelschoenen aan om door dit vlakke deel van Limburg te lopen en ‘s avonds geniet u van alle rust in uw bungalow. Wat u morgen gaat doen? Misschien een gezellig dagje naar Attractiepark Toverland of speelpark Klein Zwitserland? Of gaat u liever shoppen in Venlo of bij Designer Outlet Roermond, de keuze is aan u! Een uitstapje naar België of Duitsland behoort ook tot één van de mogelijkheden.


  Boek Landal Domein de Schatberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!