In de Schotse countryside
Hiken en fietsen in het Galloway Forest Park
Rustig park met weinig faciliteiten
Receptie en minimarkt
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Barnsoul - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Barnsoul, Schotland

  In de heuvels van het zuidwesten van Schotland, in de regio Dumfries & Galloway vind je het idyllisch gelegen Landal Barnsoul. Dit is een gemoedelijk park met een rustige ligging en weinig faciliteiten. Omringd door bossen en grasland, kom je hier tot rust in je eigen vrijstaande lodge. Alle accommodaties zijn gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen die ‘blenden’ in het omringende landschap.

  Voor routes en informatie over de omgeving breng je een bezoekje aan de receptie, waarna je op avontuur op je eigen tempo de heuvelrijke omgeving kunt verkennen. Op 20 min. rijden van het park ligt Dumfries met talloze leuke restaurantjes en authentieke Schotse pubs waar je gezellig kunt tafelen of een drankje doen.

  In de omgeving is meer dan genoeg te doen. Ga hiken in het Galloway Forest Park, bezoek een van de kastelen in de omgeving of geniet van de grillige, Schotse kustlijn. Vanaf het park kun je echt alle kanten op.

  In de buurt van het park liggen drie mooie golfbanen: de Cally Palace Golf Course, de Moffat Golf Club en de Southerness Golf course.  Boek Landal Barnsoul via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Groot-Brittannië!