La Forge de Ste Marie, Champagne-Ardenne
In een bosrijke omgeving
Nederlands beheer
Overdekt zwembad
Kinderanimatie
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • La Forge de Ste Marie - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark La Forge de Ste Marie, Champagne-Ardenne

  Vakantieparkinfo: Mooi ruim opgezette groene 4 sterren camping in een bosrijke omgeving van de Champagne Ardennen in Frankrijk.

  Vlakbij Joinville vind je in een glooiende en bosrijke omgeving de luxe viersterren camping La Forge de Sainte Marie. Deze rustige camping in het hart van de Champagne is in Nederlands beheer. Hier kun je genieten van rust en natuur maar ook actief bezig zijn.

  Het verwarmde en overdekte zwembad bevindt zich in een 300 jaar oude en gerenoveerde smederij. De gîtes die je kunt huren, bevinden zich in voormalige arbeidershuisjes van 300 jaar oud. Het centrale punt van de camping is het terras van de bar, hier heb je een mooi uitzicht heeft over het meertje, waar je op forel kunt vissen. In het hoogseizoen is er volop kinderanimatie verder kunnen de kinderen zich ok vermaken in het overdekt zwembad en speeltuin.

  In de omgeving van de camping vind je het grootste stuwmeer van Europa (Lac du Der) en het pretpark Nigloland. Natuurlijk biedt deze streek volop mogelijkheid tot het proeven van de lokale wijn en champagne.

  Boek La Forge de Ste Marie via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!