La Crosticcia Agriturismo

Oude verbouwde boerderij in de Val di Chiana
Castiglion Fiorentino op loopafstand
Eigen olijfolie, wijn, honing en fruit
3 vakantiewoningen met zwembad
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • La Crosticcia Agriturismo - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark La Crosticcia Agriturismo, Toscane en Elba

  In de groene Val di Chiana met een ideale ligging tussen Florence, Siena en Arezzo ligt Agriturismo La Crosticcia.
  Na een volledige renovatie hebben de vriendelijke eigenaren de agriturismo omgetoverd tot een warm en vriendelijk vakantieadresje. Hier beleef je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in complete rust.

  In het prachtige dorpje Castiglion Fiorentino vind je alle nodige winkeltjes, restaurants en enkele prachtige musea. La Crosticcia bestaat uit 3 vakantiewoningen die eenvoudig maar met alle comfort zijn ingericht.

  Het zwembad (6x12 m), het vele groen, speeltuintje voor kinderen en volledige omheining maken het verblijf ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Naast het zwembad is een badruimte met douche voor gehandicapten.

  Op Agriturismo La Crosticcia kun je de natuurlijke, organische producten zoals olijfolie, wijn, seizoensfruit, jam, noten en honing proeven en naar wens aanschaffen. Gasten mogen ook elke dag gratis groenten plukken in de kleine groentetuin.

  Tips:
  Dagtrip Pecorino & Brunellotour met chauffeur: tijdens deze tour bezoek je een organische kaasboerderij in Pienza met een Pecorino-proeverij met honing en wijn, daarna een Brunello wijnproeverij in Montalcino en een typisch Toscaanse lunch.

  Bezoek Renaissance villa met wijnproeverij: bezoek aan de eeuwenoude Villa La Ripa in de provincie Arezzo. De prachtige villa, de ‘secret garden’ en de kapel met 16e eeuwse schilderingen kun je bewonderen tijdens de tour. De huidige eigenaren van de villa produceren een zeer goede wijn die uiteraard tijdens de tour wordt geproefd.

  Boek La Crosticcia Agriturismo via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!