Idre Fjäll

Binnen- en buitenzwembad
Veel faciliteiten
Animatie in het hoogseizoen
Veel sportieve activiteiten
Familievriendelijk
Indoor activiteiten center
Fijne, ruime chalets
Actieve vakantie in de natuur
 • Beoordeling7.7
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Idre Fjäll - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Idre Fjäll, Zweden

  Idre Fjäll is een heerlijke vakantiebestemming waar actieve natuurliefhebbers en families hun hart ophalen! Het vakantiepark ligt te midden van een ruig en uitgestrekt berggebied en wordt omringd door verschillende Nationale Parken in het noorden van Dalarna. Naast het maken van prachtige wandelingen of mountainbiketochten, kunt u ook deelnemen aan de verschillende zomerse activiteiten en excursies die op het vakantiepark zelf worden georganiseerd. Vervelen hoeft u zich hier niet, er is genoeg te doen voor jong en oud!

  Ook een leuk vakantiepark voor het hele gezin met de nadruk op een wintervakantie met volop skiplezier én veel andere winterse activiteiten.

  De natuur rondom Idre Fjäll nodigt u uit tot het maken van leuke uitstapjes in de omgeving. Ontdek het nabij gelegen natuurgebied Nipfjället, met de hoogste waterval van Zweden; de Njupeskär, onder leiding van een ervaren gids of volg zelf één van de gemarkeerde routes. Een groot avontuur is om per raft de rivier Dalälven af te varen! En wat dacht u van een paardrijdtocht, een beversafari of het beklimmen van de bergwand op het park? Ook de allerkleinsten genieten volop, voor hen worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de Kinderclub (28/6-5/9).

  op ca. 9 km van het centrum van Idre en op ca. 150 km van Mora en het Siljanmeer.  Boek Idre Fjäll via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zweden!