Bekijk grote foto's

Bungalowpark Herperduin

Familiepark met uitgebreide faciliteiten
Overkapt zwembad met kinderbad
Diverse sport- en spelmogelijkheden
Vlak bij Den Bosch en Nijmegen
Manege in de omgeving
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bungalowpark Herperduin - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bungalowpark Herperduin, Noord-Brabant

  Summio Bungalowpark Herperduin is uniek gelegen te midden van bossen, vennen en zandverstuivingen, op de grens van Brabant en Gelderland en slechts 5 kilometer van de rivier de Maas. De talloze voorzieningen zoals het overdekt (schuifdak) zwembad, vele sportmogelijkheden en een pannenkoekrestaurant met bar en terras, maken dit vakantiepark compleet.

  Een fijn familiepark tussen Oss en Nijmegen gelegen
  Van april tot en met de herfstvakantie is het overdekte zwembad geopend. Hier kunnen de jongste gasten volop kunnen spelen en spetteren in het kinderbad. Op de minigolfbaan kun je samen een balletje slaan en er zijn 3 speelterreinen met leuke speeltoestellen. Aan de rand van het natuurgebied waar Herperduin ligt vind je het Speelbos Herperduin. In het midden van een groot stuk bos, ligt een gigantisch speeltoestel in de vorm van een das. dat wordt klimmen en klauteren. Vervelen is op Vakantiepark Herpenduin zeker geen optie.

  Ongestoord wandelen, trimmen of fietsen in het schitterende natuurgebied van Herpen.
  Bungalowpark Herperduin ligt vlak bij een groot natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen. Hier ontdek je de mooiste planten en dieren en is het heerlijk fietsen en wandelen. Vanuit het park ben je met een half uurtje rijden in Den Bosch en Nijmegen voor een dagje winkelen of cultuur snuiven.
  Boek Bungalowpark Herperduin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!