Ideaal familiecomplex
Buitenzwembad en buitenmeer
Relaxen in de sauna
Wandelen, fietsen
Hoogseizoen animatieteam
Sportieve activiteiten
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Heidesee - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Heidesee, Niedersachsen en Harz

  Dit grootschalige en rustige vakantiepark van maar liefst 70 hectare is in een aantrekkelijk vakantiegebied in het noordoosten van het Naturpark Südheide gelegen. Hier toont de heide zich van haar mooiste kant; zwemmen in kristalheldere natuurmeertjes en rivieren, fietsen op goed begaanbare zandpaden en goede wandelmogelijkheden. U vindt hier dan ook optimale ontspanning in een heerlijk natuurlandschap. Het Camping-Ferienpark Heidesee is een eldorado voor de recreant door een grootschalig aanbod van faciliteiten voor de hele familie.

  Het glasheldere meer en het grote zwembad met ligweide nodigen uit voor waterplezier. Kinderen kunnen zich volop uitleven in het meer met leuk speeleiland en in het zwembad (25 meter bad) kunt u ook sportieve baantjes trekken op jacht naar een Olympisch record! Verder kunt u tafeltennis spelen of lekker ontspannen in de sauna. Vissen kunt u in een speciaal voor vissers afgesloten deel van het meer (met visvergunning).

  U bent op Camping-Ferienpark Heidesee aan het juiste adres indien u een leuk vrijetijdsaanbod zoekt, maar ook om te ontspannen op fijne wandel-, fiets- en paardrijpaden of eenvoudigweg lekker te luieren in uw vakantiebungalow.

  Boek Heidesee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!