Heide Park Holiday Camp

Heide Park Holiday Camp - de beste prijzen en boeken bij:
TUI Bekijk
prijs

Over vakantiepark Heide Park Holiday Camp, Niedersachsen en Harz

Heide Park ligt centraal in Soltau, een plaats tussen Bremen, Hamburg en Hannover.Het Heide Park is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur van april t/m oktober.

Heide Park heeft een goed en gevarieerd aanbod van attracties geschikt voor de hele familie. Het park is opgedeeld in 4 Themagebieden; Wild Wild West, Bucht der Piraten, Transsilvanien en Land der Vergessenen. Duik in de eigenzinnige villa van Lord Explorus, een bezoek aan het avonturenhotel neemt je mee naar nieuwe verhalen, avonturen en herinneringen van werelden buiten de werkelijkheid! Altijd al een keer in de allerhoogste achtbaan van de wereld willen zitten? Dat kan, want de zogenaamde Scream, een vrijvaltoren, is wereldwijd bekend en bevindt zich in het Duitse Heide Park. Op hetzelfde moment word je uitstekend verzorgd met veel comfort en de allerbeste service.

Na een dag in het Heide Park is het heerlijk bijkomen in een chalet op het Holiday Camp. De chalets zijn eenvoudig ingericht en bestaan uit één ruimte.

Centraal in het park gelegen bevinden zich de douches en toiletten. Er zijn verschillende recreatieplaatsen om bijvoorbeeld een potje tafeltennis of beachvolleybal te spelen. Verder is er groot terras en een barbecue plaats.

Boek Heide Park Holiday Camp via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!