Ferienclub Bellevue am See

Direct aan de Walchsee gelegen
Binnen- en buitenzwembad
Diverse watersporten
Uitstapjes: Kufstein, Salzburg
Ferienclub Bellevue am See - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Ferienclub Bellevue am See

Over vakantiepark Ferienclub Bellevue am See, Tirol

Vakantieparke Bellevue am See bij Walchsee in Tirol, is een mooi vakantiecomplex met nette faciliteiten, 2 zwembaden met een welnessgedeelte.
Ferienclub Bellevue am See ligt direct aan de Walchsee en op nog geen 200 meter van het centrum van Walchsee. Het is een vakantiecomplex met meerdere aan elkaar verbonden gebouwen.

Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zorgeloze vakantie zoals een lounge, een restaurant en een bar, een supermarkt, een speelruimte voor de kinderen , een avonturenspeelplaats en een reuzengroot grasveld. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in de kinderclub (van 3 tot 12 jaar). Voor ontspanning of verkoeling zijn er twee zwembaden: één overdekt en één verwarmde openlucht zwembad. Het wellness gedeelte biedt een sauna, Turks stoombad en whirpools.

Ferienclub Bellevue am See biedt tevens genoeg faciliteiten voor de sportliefhebbers zoals een fitnesscentrum, een multisport terrein voor basketbal, voetbal of volleybal en fietsverhuur. Men verblijft op basis van volpension.

Boek Ferienclub Bellevue am See via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!