Bekijk grote foto's

EuroParcs Enkhuizer Strand

Vakantiepark direct aan het IJsselmeer met strand
Watersporten, Zeilschool
Duurzaam gebouwde vakantiewoningen
Nieuw park nog in ontwikkeling
Standvakantie aan het IJsselmeer
Enkhuizen bezoeken, te voet of vanaf het water
Zuiderzeemuseum, Westfriese landschap ontdekken
Fietsen, wandelen
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • EuroParcs Enkhuizer Strand - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Enkhuizer Strand, Noord-Holland

  Goedemorgen IJsselmeer. Het nieuwe vakantiepark EuroParcs Enkhuizer Strand heeft een fantastische ligging direct aan het IJsselmeer. Loop 's morgens het strand op en geniet van het fijne uitzicht. Of misschien begin jij met een kopje koffie op het terras van jouw mooie vakantiewoning of lodgetent. De huizen zijn allemaal duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen. En kies je voor een woning direct aan het water dan heb je bovendien een eigen strand. Wil je leren zeilen dan kun je op het park terecht bij het Watersportpark. Voor de jongste bezoekers zijn er speeltoestellen en verse broodjes bestel je bij de receptie, dat wordt genieten van een heerlijk ontbijt.

  Bij de entree van het park ligt het mooie hoofdgebouw. Schuif aan bij Strandpaviljoen Enkhuizen waar diverse gerechten op het menu staan voor zowel ontbijt, een uitgebreide lunch of diner. Op een zwoele zomeravond is er niets fijners dan op ons terras te genieten van een drankje en de zonsondergang.

  Enkhuizen biedt zoveel mogelijkheden, lekker uitwaaien, genieten van de zon en de omliggende natuur. Met kinderen kun jet het Dagrecreatieterrein bezoeken met een fijn zandstrand en ondiep water. En mocht het weer eens wat tegen zitten er is ook een overdekt zwembad het Recreatiebad Enkhuizer Zand.

  Glampen aan het IJsselmeer in Noord-Holland
  Het plaatsje Enkhuizen ligt direct aan het IJsselmeer en dankzij deze unieke ligging is dit vakantieplekje in Nederland heel geliefd. Dat is natuurlijk niet gek wanneer je kijkt naar alle leuke watersportmogelijkheden hier. Watersporters zullen hier al snel vinden wat zij zoeken maar ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Fietsen, wandelen het kan hier allemaal. En een bezoek aan de historische stad Enkhuizen zal je doen verbazen. Deze plaats is erg sfeervol met een leuk historisch centrum, monumentale panden en vergeet het Zuiderzeemuseum niet.  Werkzaamheden:
  Het nieuwe vakantiepark is nog volop in ontwikkeling.

  Boek EuroParcs Enkhuizer Strand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!