Bekijk grote foto's

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Veel water- en recreatiemogelijkheden
Bij natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen
Eigen aanlegsteiger bij je vakantieverblijf
Culturele steden en kastelen in de buurt
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen, Noord-Brabant

  Een vakantiepark in ontwikkeling op een toplocatie. Europarcs Resort De Kraaijenbergse Plassen ligt in het Land van Cuijk in Noord-Brabant aan de Kraaijenbergse Plassen. Ben jij op zoek naar een bungalowpark aan een grote zwem- en recreatieplas dan zit je op het gloednieuwe Resort De Kraaijenbergse Plassen zeker goed. Vanuit jouw bungalow of villa, eventueel met eigen aanlegsteiger heb je een fantastisch uitzicht over het gelijknamige grote natuurgebied. Verken de plassen onder andere met een boot, kano of surfplank. Ook de rivier de Maas ligt op korte afstand.

  Een vakantiepark in Noord-Brabant op een toplocatie volop waterpret
  Of blijf aan wal en spot vanuit een kijkhut bijzondere soorten vogels die in het gebied leven. Natuurliefhebbers kunnen hier volop genieten van het diverse landschap in de directe omgeving. Je maakt hier fijne fietstochten in een bijzonder landschap of ontspannen wandelingen. Onderweg snuif je ook nog cultuur op tijdens een bezoek aan een van de vele kloosters en kastelen in deze regio. En kom je dan na een dag kanovaren, wandelen of fietsen weer op het park dan kun je natuurlijk in het restaurant genieten van een heerlijke maaltijd.

  En ben je fan van de Vierdaagse in Nijmegen?
  Dan kun je natuurlijk op EuroParcs Resort de Kraaijenbergse Plassen overnachten en gebruik maken van de pendeldienst. Heerlijk toch om na een goede nachtrust vanaf dit vakantiepark te starten? Nog tijd over om te shoppen? Bezoek Nijmegen of het pittoreske Cuijk met gezellige winkeltjes en eettentjes. Kortom, op Resort De Kraaijenbergse Plassen beleef je een veelzijdige vakantie!

  Boek EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!