Familiepark in de Eifel.
Vanaf plateaus mooi uitzicht over omgeving
Toegang tot naastgelegen zwembad
Fijn restaurant
Hoogseizoen animatie, kinderspeelplaats
Minigolf en tafeltennis
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Eifel Ferienpark Prümtal - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Eifel Ferienpark Prümtal

  Over vakantiepark Eifel Ferienpark Prümtal, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Algemene informatie over Vakantiepark Eifel Ferienpark Prümtal: Dit vakantiepark is gelegen in de Duitse Eifel, en heeft alles in huis om eens lekker te ontspannen.
  Het park is tegen een berg opgebouwd en ligt aan de rand van het plaatsje Waxweiler. Vanaf deze plateau heb je een fantastisch uitzicht over dit plaatsje.

  Gezinnen op dit park zullen het zeker naar hun zin hebben. Je hebt gratis en onbeperkt toegang tot het gemeentelijk zwembad met ligweiden. Verder is er een restaurant en een minimarkt voor wat kleine boodschapjes. In het hoogseizoen is er voor de kleintjes een animatieprogramma verder vind je op het park een kinderspeelplaats, minigolf en een tafeltennis.

  Eifel Ferienpark Prümtal is een vakantiepark dat tientallen vakantiehuizen herbergt. Vacanceselect.nl heeft speciaal voor haar gasten het type Comfort gecontracteerd. De vakantiehuizen zijn verzorgd ingericht en bieden een fijne thuisbasis tijdens je vakantie in de Eifel.

  Je kunt in de directe omgeving mooie wandelingen maken. Verder zijn de steden Luxemburg en Trier zeker een bezoek waard.

  Boek Eifel Ferienpark Prümtal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!