Luxe vakantiepark 3100 m. van strand
Luxe vakantiebungalows met Wellness
Eigen Jacuzzi en/of Sauna
Veel privacy en ruimte
Wandelen, fietsen, zwemmen
Kustplaats de Koog op korte afstand
Zeehonden kijken, lammetjes knuffelen
Texel ontdekken
 • Beoordeling8.9
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Duynzoom - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Duynzoom, Waddeneilanden

  Op het grootste waddeneiland Texel ligt een mooi kleinschalig vakantiepark: Park Duynzoom. De luxe 8-persoonsvilla's op dit vakantiepark zijn comfortabel en ruim (ongeveer 160m2!) met 4 slaapkamers en iedere slaapkamer heeft een eigen luxe badkamer. Je kunt gebruik maken van diverse wellness voorzieningen zoals een eigen sauna of jacuzzi. De villa's liggen op een ruim perceel met veel privacy.

  Hoe kom ik op het eiland Texel?
  Boek je overtocht vanaf Den Helder. Hier vertrekt elk uur een veerboot voor een prettige overtocht naar Texel. Op dit mooie Nederlandse eiland vind je een heel divers landschap. Aan de Noordzee-zijde ligt een brede duinzoom. Daarachter ligt een mooi Noord-Hollands polderlandschap dat reikt tot aan de kwelders van het Tessels Wad.

  Texel een eiland dat in beweging is
  Op Texel is altijd wat te doen. De vier jaargetijden maken dit eiland het hele jaar aantrekkelijk. In de herfst- en wintermaanden is het volop uitwaaien langs het strand. De lente is volop genieten van de lammetjes en de vele bijzondere vogelsoorten die Texel als broedgebied hebben uitgekozen. Texel is bij uitstek een heerlijk fiets- en wandeleiland. Op Texel liggen 135 km fietspaden. De zomers zijn heerlijk lang op de Waddeneilanden. Heerlijk relaxen aan het strand of op een van de gezellige terrasjes.

  Texel hét paradijs voor natuurliefhebbers, watersporters en zon, zee en strand.
  Vakantie vieren op Texel betekent een worden met de uitgestrekte natuurgebieden. De duinen, de Noordzee en de Waddenzee maken Texel een vakantieparadijs.

  Boek Duynzoom via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!