Luxe vakantiepark 3100 m. van strand
Luxe vakantiebungalows met Wellness
Eigen Jacuzzi en/of Sauna
Veel privacy en ruimte
Wandelen, fietsen, zwemmen
Kustplaats de Koog op korte afstand
Zeehonden kijken, lammetjes knuffelen
Texel ontdekken
 • Beoordeling8.9
 • Bij het strand
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Duynzoom - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Duynzoom, Waddeneilanden

  Park Duynzoom is een kleinschalig vakantiepark met luxe 8-persoonsvilla's op het waddeneiland Texel. De villa's zijn zeer ruim (maar liefst 160m2 !) en hebben 4 slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer. Je kunt gebruik maken van diverse wellnessvoorzieningen zoals een eigen sauna of jacuzzi. De villa's liggen op een ruim perceel met veel privacy.

  Hoe kom ik op het eiland Texel?
  Vanaf Den Helder vertrekt elk uur een veer voor een relaxte overtocht naar het grootste waddeneiland Texel. Op dit mooie Nederlandse eiland vind je een heel divers landschap. Aan de Noordzee-zijde beschermt een brede grillige duinzoom, het achterland tegen het water. Daarachter ligt een authentiek Noord-Hollands polderlandschap dat zich uitstrekt tot aan de kwelders van het Tesselse Wad.

  Texel een eiland dat in beweging is
  Op Texel is altijd wat te doen. De veranderende jaargetijden maken dit eiland het hele jaar aantrekkelijk. In de herfst- en wintermaanden is het volop uitwaaien langs het strand. De lente met haar lammetjes en de terugkeer van vele bijzondere vogelsoorten die Texel als broedgebied hebben gevonden. Op de fiets of wandelend erop uit om er deel van te worden! Op Texel liggen 135 km fietspaden. De zomers zijn heerlijk lang op de Waddeneilanden. Heerlijk relaxen aan het strand of op een van de gezellige terrasjes.

  Texel hét paradijs voor natuurliefhebbers, watersporters en zon, zee en strand.
  Texel is een eiland dat omringd wordt door de bijzondere en uitgestrekte natuurgebieden. De duinen, de Noordzee en de Waddenzee maken dat Texel een paradijs.

  Boek Duynzoom via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!