Bekijk grote foto's

Dormio Waterpark Langelille Dormio vakantiepark

Ruim opgezet park
Hét watersportgebied van Nederland
Moderne jachthaven
Bij Nationaal Park Weerribben-Wieden
Zandstrand
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Dormio Waterpark Langelille - kijk voor de beste deals bij:
  Dormio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Dormio Waterpark Langelille, Friesland

  Dormio Waterpark Langelille is een kleinschalig en ruim opgezet vakantiepark aan het water op de grens van Overijssel en Friesland. Zoals de naam al zegt staat water centraal op dit vakantiepark. De vakantiehuisjes hebben een mooi uitzicht op het water. Verder is er een jachthaven en er zijn diverse meren en de rivier de Tjonger voor volop waterpret. Ben je geen watersportliefhebber dan pak je de fiets of je wandeschoenen en trek je erop uit. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een bezoek waard.

  Even weg van alles op een kleinschalig vakantiepark aan het water
  Rust, ruimte en volop water. Geniet van het prachtige Friese landschap. Dit vakantiepark is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die graag midden in de natuur zijn. Volop water in een prachtig polderlandschap. Mocht je een boot bezitten dan zit je hier uiteraard helemaal op je plek.

  Boek hier een van de leuke waterbungalows vaak met een aanlegsteiger waar je met je eigen boot terecht kunt. Gooi je hengel uit vanaf de steiger en geniet van de rust en de ruimte om je heen. Verder staan er aan het strand van de zwemvijver ook leuk ingerichte strandlodges geschikt voor 4 personen. Heerlijk om 's morgens wakker te worden en meteen het strandje op lopen om een duik te nemen.  Boek Dormio Waterpark Langelille via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!