Domaine de Sevenier

8.8
Groot zwembad met zonneterras
Dichtbij de rivier Ardèche met kiezelstranden
Restaurant met heerlijke streekgerechten
Uitstapjes: Vallon Pont dArc, Gorges de lArdèche
Vakantiepark met comfortabele chalets
Domaine de Sevenier - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Domaine de Sevenier

Over vakantiepark Domaine de Sevenier, Ardèche

In de Ardèche, op 5 minuten van de Gorges de l'Ardèche en de beroemde Vallon Pont d'Arc, ligt Domaine de Sévenier, een mooi groen vakantiepark. Dit is het eerste park in Frankrijk dat beloond is met 5 sterren volgens het Franse Systeem.

Domaine de Sévenier is een oude wijnmakerij dat nu is veranderd in een dorpje van 56 comfortabele chalets. Je zult hier de luchten, vrede en charme van vroeger terugvinden, een goede wijnkelder, een restaurant met specialiteiten uit de regio, een zwembad…al met al biedt Domaine de Sévenier alles voor een vakantie met het hele gezin!
Het vakantiepark is als een dorpje opgezet en onderverdeeld in drie wijken: Les Faïsses, La Colline en Les Vignes. De chalets "Chênes Verts" liggen in de wijk La Colline en beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. In de wijk Les Vignes geniet je van de ochtend zon in de comfortabele chalets "Micocouliers".

Domaine de Sévenier ligt op een heuvel met een adembenemend uitzicht over de "garrigue" van de Ardèche: een vegetatievorm samengesteld uit eiken bomen, jeneverbessen, tijm en rozemarijn met cicaden overdag en sprinkhanen wanneer de avond valt.


Boek Domaine de Sevenier via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!