De Witte Vennen

Kindvriendelijke camping aan water
Fijn strandbad met ligweides
Wandel- en fietstochten
Charmante Maasdorpjes
Het NationalePark de Maasduinen
De Grote Peel
Leukermeer, Reindersmeer
Roermond, Maastricht, Düsseldorf
 • Beoordeling7.7
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • De Witte Vennen - kijk voor de beste deals bij:
  Villatent Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Witte Vennen, Limburg

  Een glampingvakantie in een echte Lodgetent met eigen sanitair in Limburg? Je vindt deze leuke accommodatie op Parck de Witte Vennen in het Limburgse Oostrum. Vakantiepark De Witte Vennen ligt aan een grote recreatieplas in het Limburgse gebied tussen De Peel en de Maas. Ook honden zijn op dit vakantiepark welkom (behalve bij de recreatieplas), mits ze aangelijnd zijn. Kinderen kunnen springen in het strandbad, glijden van de glijbaan of ravotten in de speeltuin. Het animatieteam zorgt tijdens de vakantieperiode voor gezellige kinderactiviteiten zoals huifkartochten, spekjes roosteren boven de vuurkorf of een spelletjesdisco.

  Volop waterpret in Limburg
  Neem een duik in de recreatieplas of in het apart gelegen strandbad. Het water wordt langzaam dieper dus ook veilig voor kleinere kinderen. De kinderen kunnen heerlijk afkoelen en met vriendjes afspreken bij de grote speeltuin. Voor een hapje en drankje is hier een snackbar met terras. Sla ook eens een balletje op de tennisbaan of speel een partijtje Jeu de Boules. Voor de ouders is er een gezellig Loungecafé met groot terras. En wil je eens helemaal relaxen bezoek dan de Wellness ruimte. Verder kunnen sportieve gasten zich helemaal uitleven op de tennisbaan of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Ook kun je aan de grote plas een visstek zoeken.

  Niet alleen maar Limburgse Vlaai
  Dit vakantiepark ligt perfect in het limburgs landschap met charmante Maasdorpjes, enerzijds de Grote Peel en het Maasdal en anderzijds (richting Duitse grens) het Nationale Park de Maasduinen met uitgestrekte bos- en heidevelden. Ook het Leukermeer en Reindersmeer liggen niet ver van het park. Voor de jongste gasten is een bezoek aan Toverland Sevenum, het Speelpark klein Zwitserland in Tegelen of Zoo Parc Overloon erg leuk om te doen.

  Vanaf deze locatie kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Er zijn zelfs tochten vanaf het vakantiepark uitgezet. Zo ligt het stiltegebied Landgoed Geijsteren aan de noordkant van Oostrum waar je fantastisch kunt wandelen. Maar ook de steden in deze mooie regio zijn heel aantrekkelijk. Venray met haar leuke winkelstraten of Roermond met een sfeervol centrum en het bekende Outletcentrum. Maar ook wat verder weg Maastricht, of de grens over naar Düsseldorf!.

  Boek De Witte Vennen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!