Grenzend aan heuvelachtige bossen
Op de grens van Drenthe en Overijssel
Rustige en landelijke omgeving
Fietsen en wandelen
De Witte Bergen - de beste prijzen en boeken bij:
Roompot Bekijk
prijs

Over vakantiepark De Witte Bergen, Overijssel

Landal De Witte Bergen ligt vlakbij natuurgebied Het Reestdal in Overijssel, aan de bossen van IJhorst. In de rustige en landelijke omgeving geniet u vier seizoenen lang van een schilderachtige aanblik.

Ontdek tijdens een fiets- of wandeltocht de bossen en Het Reestdal. Grote kans dat u hier in de omgeving ooievaars tegenkomt. Nabij het bungalowpark zit namelijk de Ooievaarslokkerij. Wat ook in de buurt ligt, is Drenthe. Zo kunt u gezellig winkelen in de oude binnenstad van Meppel. Of ga naar Hoogeveen en bekijk hier het grootste waterkunstwerk van Nederland.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal De Witte Bergen beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een volleybalveld, een all-weather tennisbaan en basketbalveld, tafeltennistafel, speeltuin en een dierenweide.

Omgeving van het park
Aan uitgestrekte bossen en vlakbij het glooiende natuurgebied Het Reestdal ligt Landal De Witte Bergen. Dit bungalowpark ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het schitterende dorp IJhorst. In elk seizoen is deze rustige en landelijke een heerlijke plaats om een flinke wandeling of verre fietstocht te maken. Onderweg zult ooievaars af en aan zien vliegen en komt u door schilderachtige dorpjes. Nationaal Park De Weerribben-Wierden en Giethoorn kunt u ontdekken per fluisterbootje. Het lijkt hier wel een sprookje!


Boek De Witte Bergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!