Buitenzwembad met superglijbaan
Overdekt zwembad met welness
In gemoedelijk Salland
Veel fiets- en wandelroutes
De Luttenberg - de beste prijzen en boeken bij:
Pharos Bekijk
prijs
Foto vakantiepark De Luttenberg

Over vakantiepark De Luttenberg, Overijssel

Vakantiepark de Luttenberg is een mooi, schoon 5 sterren vakantiepark gelegen in de driehoek Raalte, Hellendoorn, Ommen (Overijssel). De camping is ca 9 ha groot en beschikt voor het merendeel over toeristische kampeer/comfortplaatsen die zeer fraai zijn gelegen over het enigszins glooiend terrein. Het recreatiepark heeft alles in huis om oudere gasten en kinderen een fantastische vakantie te bieden.

De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon en van een perfecte kwaliteit. Het sanitair-gebouw met een heel bijzonder grasdak beschikt over eersteklas toilet-, was- en doucheruimtes waaronder ook privé badkamers en familiedouches. Het pronkstuk is echter het thematische kindersanitair. De kinderen zijn nog nooit zo graag onder de douche gesprongen. Nog meer plezier maken de kinderen samen met het animatieteam in het zwembad en peuterbad, op het springkussen, in de speeltuin, op de midgetgolf- en tennisbaan. Samen met het recreatieteam vermaken de kinderen zich de hele dag door.

Nieuw! overdekt zwembad met wellness: De Luttenberg opent in het voorjaar 2012 haar overdekt zwembad. De uitvoering is sfeervol en een perfecte aanvulling op het verwarmde buitenbad. Er kan een baantje getrokken worden in het 1,40 m diepe bad met een lengte van 12,5 m. en 6,5 m. breed. Er is een bubbelbad en een jetstream.
Verder kun je er genieten van sauna's en stoomcabine. Er is natuurlijk ook een sfeervolle plek gerealiseerd waar je kunt relaxen bij de open haard of in de serre.

Voor de actieve vakantieganger hebben de camping, het chaletpark en de omgeving veel te bieden. Het vakantiepark grenst aan een natuur-en wandelgebied genaamd “de Luttenberg” en ligt nog geen kilometer van het lieflijke plaatsje Luttenberg waar je diverse winkels vindt voor de dagelijkse boodschappen. De ligging aan de voet van de Sallandse Heuvelrug biedt alle mogelijkheden voor een sportieve en actieve fiets- of wandelvakantie. De gratis fiets- en wandelroutes liggen klaar.

Ook zijn er op De Luttenberg diverse horecavoorzieningen. De brasserie is recent vernieuwd en in dit gezellige restaurant geniet je van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de campingwinkel, ook worden hier dagelijks de broodjes vers afgebakken. De snackcorner en de brasserie zijn zeer recent vernieuwd en verbouwd.

Boek De Luttenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!