De Koornmolen

6.3
Overdekt zwembad
Sportcentrum
Restaurant/Brasserie
Dicht bij de Rottemeren
Ligging in het Groene Hart
Nabij Rotterdam en Den Haag
Uitgebreide faciliteiten
De Koornmolen - de beste prijzen en boeken bij:
Hogenboom Bekijk
prijs

Over vakantiepark De Koornmolen, Zuid-Holland

Wuivende rietstengels aan de Rottemeren, grazend vee in de weilanden en een kerktoren aan de horizon. Dit is het Groene Hart van Zuid-Holland. En midden tussen de molens en de poldersloten ligt Landal De Koornmolen.

Hier in Zevenhuizen wisselt u de poldernatuur af met stadse dynamiek. Rotterdam, Den Haag en Gouda liggen in de buurt. Wat u ook kiest, bij thuiskomst wacht één van de vrijstaande bungalows u op. Door de ligging van het park, gaat u net zo makkelijk een dagje naar Madurodam als naar het strand van Scheveningen. Of bezoek de stad Rotterdam met zijn Koopgoot, musea en Diergaarde Blijdorp.

Op Landal De Koornmolen is in de schoolvakanties van alles te doen voor jong en oud. U hoeft u zeker niet te vervelen. Het definitieve programma krijgt u bij aankomst op het park.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal De Koornmolen beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speel- en sportveld, speeltuintje op de naastgelegen camping, skelters, tafeltennis, viswater en een eenvoudig zwembad.

Omgeving van het park
Midden in het Groene Hart, tussen de molens en de poldersloten, ligt Landal De Koornmolen in Zevenhuizen. Dit is de perfecte basis om Zuid-Holland beter te leren kennen; Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, het mini-stadje Madurodam in Den Haag en steden als Gouda, Delft en Utrecht zijn dichtbij! Vanaf het bungalowpark wandelt u naar de Rottermeren of de Zevenhuizerplas waar u een heerlijke dag beleeft. Ook roeien behoort tot de mogelijkheden. U vindt een roeibaan direct naast Landal De Koornmolen. Geniet van het echt Hollandse polderlandschap!

Boek De Koornmolen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!