Bosrijke omgeving
Chalets met eenvoudige inrichting
Rustige ligging
Prachtig uitzicht
Mountainbike routes in de directe omgeving
d Oignies - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark d Oignies, Ardennen

Dit kleinschalige en gemoedelijke bungalowpark ligt midden in de uitgestrekte bossen. De chalets zijn eenvoudig ingericht en hebben een rustige ligging. De ongerepte natuur is een paradijs voor alle natuurliefhebbers die van wandelen en fietsen houden. De bungalows liggen verspreid in het bos en door de ruimte rondom geniet u van voldoende privacy. De houten bungalows geven een sfeervolle uitstraling.

In de omgeving kan men tevens kajakken, paardrijden en in de winter zijn er langlaufpistes. Ook leent de streek zich voor mooie autotochtjes en zelfs diverse musea en een heuse stoomtrein ontbreken hier niet. Vanwege de rust is dit park zeer geschikt voor families met jonge kinderen.

De streek rondom dit vakantiepark wordt gekenmerkt door authentieke dorpjes en mooie uitgestrekte bossen. Het vakantiepark ligt vlakbij het dorpje Oignies, op slechts 4 km van de Franse grens. Het dal is zeer schilderachtig en wordt gevormd door talrijke rotspartijen. In dit gebied trekken twee attracties de aandacht; de ‘Grottes de l'Abîme’ in het park St. Roch met prehistorische spelonken en holen en de grotten van ‘Neptune’ waar de Eau Noire op raadselachtige wijze verdwijnt om vervolgens in Nismes weer aan de oppervlakte te komen. Vanuit talrijke plaatsen heeft u bovendien een prachtig uitzicht op de uitlopers van de Ardennen. U kunt hier genieten van een welverdiende rust te midden van een prachtig stuk natuurschoon, waar u kans maakt een groep (wilde) reeën langs uw chalet te zien lopen. Bezoek ook de toeristische trekpleisters Dinant en Hastière.


Boek d Oignies via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!