bungalows Camping Vilanova Park

8.1
Exotisch vakantiepark aan de Costa Dorada
Bungalows met airco
Zwembadparadijs-kinderbad
Costa Dorada ontdekken
Springkussen en adventure minigolf
Camping Vilanova Park - kijk voor de beste deals bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs


Over vakantiepark Camping Vilanova Park, Costa Dorada

Eén van de mooiste campings van Spanje is Camping Vilanova Park. Deze mooie camping is gelegen op de heuvels van de Costa Dorada in een bosrijke omgeving met een mooie flora van meer dan 10.000 verschillende bomen en planten.

U heeft een prachtig uitzicht over een gedeelte van de Costa Dorada. Er zijn diverse sportactiviteiten te beoefenen voor jong en oud, zwemmen, paardrijden, tennissen etc. Via de camping zijn ook speciale golfarrangementen te boeken. Op de camping bevindt zich een gerestaureerde Catalaanse hoeve uit 1908, waarin een restaurant met Europese, Catalaanse en Spaanse keuken en een bar is gehuisvest. Bovendien beschikt de camping over een park met diverse dieren. Het animatieteam zorgt iedere keer voor een onvergetelijke avond. Zij treden op met live shows en muziek. Na het spektakel kunt u tot laat in de avond onder het genot van een glas wijn genieten van de sfeervolle lichtfontein in het enorme zwembad.

Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd met Nederlandse begeleiding. In de omgeving zijn ook volop activiteiten te beleven. Het attractiepark Port Aventura is zeker de moeite waard.

Boek Camping Vilanova Park via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Spanje!