Ardoer 't Noorder Sandt Ardoer vakantiepark

Kindvriendelijke park op 600 m. van strand
Overdekt subtropisch zwemparadijs
Minimanege de Sandthapper
Wandelen, fietsen, kanovaren
Glamping in Luxe Woodlodges
Bezoek waddeneiland Texel
Bloembolvelden
Fietsverhuur, kanoverhuur
 • Beoordeling8.0
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Ardoer 't Noorder Sandt - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer 't Noorder Sandt, Noord-Holland

  Vakantiepark en Camping 't Noorder Sandt heet je welkom in de Kop van Noord-Holland in Julianadorp! Hier, verscholen achter een prachtige boomsingel en midden in de kleurrijke bollenvelden, vind je dit kindvriendelijke vakantiepark/camping. Een mooie vakantie in Nederland en dat ook nog eens aan een van de mooiste Nederlandse kusten. Een leuke vakantieplek op korte afstand van de stranden (slechts 600 meter). Je kunt hier een fijne kampeerplaats boeken maar je kunt ook kiezen voor meer comfort. Wat dacht je van een leuk strandhuisje of strand-glamptent, dat is echt glampen met alle comfort die je nodig hebt voor een fijne vakantie.

  Zon, zee en strand en nog veel meer
  Lekker naar het strand, zonnebaden, de zee in met je bodyboard, schelpen zoeken, kwallen kijken, zandkastelen bouwen of gewoon even uitwaaien? Het strand ligt 600 meter van de camping, dus je bent er zo! Maar is het slecht weer of hou je niet van het strand? Dan vermaak je je prima in het overdekte, subtropische zwemparadijs! Ga lekker snel van de supergave glijbaan, laat je meevoeren door de stroomversnelling en rust tussendoor even uit in het bubbelbad. Verder kun je uit eten in het restaurantje op de camping of een snack halen bij de snackbar.

  Saai zal het hier niet snel worden
  Gek van paarden? Dan vind je minimanege de Sandthapper vast te gek. Je kunt vrij rijden, les nemen bij Arianne of als je een ervaren ruiter bent: samen met haar een strandrit maken. Genieten van de mooie natuur, de ruimte en rust begint al wanneer je dit park oprijdt over het bosweggetje. 35 jaar geleden was deze camping nog in gebruik als bollenland, maar opa en oma Richter plantten met de hele familie duizenden boompjes en de eerste gasten pionierden in het open landschap. Nu wonen hier heel veel dieren: enkele jaren geleden al 80 verschillende vogeltjes, muizen, egeltjes…

  Maar ruimte en rust staan absoluut niet voor saai! Wandelen door de duinen, naar het strand met de zee, fietsen over de dijk of op pad met de kano... De camping ligt op slechts 600 meter van het strand en langs de pas aangelegde wandel-, fiets-, en kanoroute Duinvliet. Op 't Noorder Sandt kun je een fiets huren als je die niet mee hebt. Ook verhuren ze kano’s en bolderkarren. Verder kun je natuurlijk een bezoek brengen aan Den Helder of misschien een dagje Texel inplannen?


  Boek Ardoer 't Noorder Sandt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!