Familiepark bij zee
Vlakbij brede zandstrand
Overdekt zwembad/kinderbad
Schoolvakanties recreatieprogramma
Bezoek Middelburg, Renesse en Vlissingen
Fietsen en wandelen
Deltaplan Neeltje Jans Werkeiland
Leuk piraten speelschip
 • Beoordeling8.0
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Ardoer Ginsterveld - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Ginsterveld, Zeeland

  Vakantiepark Ginsterveld is een familiecamping gelegen middenin de natuur van de Kop van Schouwen-Duiveland, met de prachtige brede stranden op korte afstand. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaard zonder voorzieningen. Hun fijne vakantie-ervaringen en enthousiasme inspireerden tot dit vijf sterren familiebedrijf dat het nu is met uitstekende voorzieningen.
  Op deze fijne Zeeuwse camping vind je mooie ruime kampeerplaatsen ( ook met privésanitair) en je kunt natuurlijk voor iets meer luxe kiezen door een van de Chalets of luxe Woodlodges te huren. Dat wordt op en top genieten van een fijn verblijf in Zeeland

  Brede stranden, zwembad en mooie bossen
  Of je nu komt voor je rust, comfort, voor de kinderen, voor het strand of voor een actieve vakantie; het is hier allemaal mogelijk.
  Kinderen vermaken zich op camping Ginsterveld uitstekend in een van de vele speeltuinen of in het overdekte zwembad met kinderbaden, groot bad met stroomversnelling en de 40-meter lange glijbaan. Heerlijk spelen met je vriendjes in het water terwijl de ouders relaxen in de whirlpool of het Turks stoombad.

  Daarnaast biedt de camping met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en de maanden mei, juli en augustus een uitgebreid recreatie-programma voor kinderen tot 12 jaar. Willen de kinderen bij wat minder weer toch buiten spelen dan is de overdekte water- en zandspeelplaats een uitkomst.

  Schouwen Duiveland ontdekken
  Vanaf jouw vakantieadres maak je de mooiste fiets- of wandeltochten. De kop van Schouwen-Duiveland heeft uitgestrekte stranden en achter de duinenrij ligt het grote bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Rust, ruimte, volop immense natuur en dan ook nog eens gezellige dorpjes en badplaatsen. Bij wat minder weer kun je natuurlijk de diverse musea bezoeken zoals streek- en landbouwmuseum Goemanszorg, Terra Maris of het Watersnoodmuseum. Verder is het ook voor de kinderen erg leuk om een rondvaart door Middelburg te maken langs de oude grachten. Geniet van het historische beeld. Wandel daarna door de gezellige straatjes met mooie statige oude heren- en pakhuizen.

  Boek Ardoer Ginsterveld via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!